Sziasztok!

Nagy hírem van, legalábbis nekem az, hétfőtől munkába állok.

Vegyes érzelmekkel, de sajnos nincs más választásom. Nagyon fenyegetett az anyagi csőd.  Már rég óta kerestem munkát , most úgy néz ki hogy sikerült.

1 hét betanulási időm lesz, aztán 3 hónap próbaidő…

Úgyhogy nem igazán tudom lesz-e alkalmam minden nap írni, de törekedni fogok rá.

A kúrát nem hagyom abba, és a méréseket, tapasztalatokat közzéteszem, a hozzászólásokra is igyekszem válaszolni. Szóval nem is biztos, hogy majd észreveszitek, hogy dolgozom, de ha kimarad egy-két nap az nem azért van mert lusta vagyok, vagy feladtam, esetleg mert valami baj történt volna. Csak egyszerűen időm nem lesz rá.

Nagyon fontos nekem ez a blog (és ti is) ezért mindennap megpróbálok szorítani rá legalább egy fél órát hogy írni tudjak.

Kicsit izgulok, mert egy csomó ismeretlen embert kell megismernem, új kollégák, új helyzetek, de remélhetőleg mihamarabb belerázódok majd.

1-2 napja mérséklődött a szájszárazságom, az evésről majdhogynem teljesen leszoktam…

Tegnap délután 4 óra körül jutott eszembe hogy még nem ette, ( elfelejtettem)   csináltam egy adag körözöttet , és az volt a kajám, kenyér meg minden nélkül.

A joghurtos túró amúgy is a fülemen jön már ki, ez is túró, de legalább sós.

Mostanában elég fáradékony vagyok,  este nyolckor már mennék aludni, aztán hajnal 4 óra körül meg felébredek és alig bírok visszaaludni.  Hatkor meg kelek minden nap.

Na mennem kell, be kell szednem az ágyneműt a szárítóról, mert „lóg az eső lába.”