Szóval túl vagyok a

Reductil, ( 10, 20 mg )

Adipex,

Slim Trim (20 mg)

Sibutramine (20 mg) Genesis kúrán.

Reductil, hát igen ő volt az első, rosszul aludtam tőle , és elég depis voltam. Rendesen fogyasztott, de nagyon drága volt.  A 10 mg - nekem semmi. Jobb is hogy kivolnták.

Adipex, nos abszolute semmi , mindha nem is szettem volna be semmit , nem is értem. Lehet hogy gagyit sikerült vásárolnom. Elvesztegetett idő , és pénz volt...

Slim Trim (20 mg)    1 db reggel, végignyomod az egész napot, evés nélkül! viszont inni sokat kell mert vattát köpök tőle. Aránylag jól tudok aludni is. Egy marék túró, vagy egy zsömle elég egész napra, csak azért kell enni hogy össze ne ess. Ha jó embertől veszed nem is drága , viszont bizonytalan a beszerzése, vagy van , vagy nincs. Mostanra gyakorlatilag lehetetlen beszerezni. A Reductil sorsára jutott.

Sibutramine (20 mg)  Slim Trim hiányában, kellett valami más. Ezt ajánlották. Az Ára kiváló ! 10 000 ft / 100 db ( háromhavi adag!) Svájci gyártású, Genesis.  Korrekt hologrammos csomagolás. Én gyengébbnek éreztem mint a Slim Trim-nél  , 20 mg / tabletta,de valahogy nem éreztem. Jól aludtam, nem itatott annyira. Néha csináltam 1,5 tablettás hetet . ( 1 helyett 1,5 vettem be reggelente , ez törhető tabletta , nem kapszula)  Azt már éreztem. 1 Slim Trim kb- 1,5 szem Sibutramine . Megbízható, kevés mellékhatás.  Viszont az ára, és a gyártója verhetetlen.

Összegezve első a Slim Trim (indiai ) láthatod a képeket is feltöltve. Legalább ittam , és fogytam de rendesen. Mivel kapszula nem tudod változtatni az adagokat. Sajnos beszerezhetetlen.

Második a Sibutramine. (már csak az üres dobozról , üvegről tudok feltölteni képeket, mert bezabáltam : )))

Adipexet, Reductilt nem ajánlom senkinek.

Hiába írják mindenhol hogy ugyanaz a hatóanyaga mit a reductilnak, - 20 mg sibutramine-  ennek ellenére mindeggyik tök más.

Valószinűleg mindekinél más lenne a sorrend, kinek mi jön be.

Nem árt óvatosnak lenni. ( pl. fele akkora adagokkal kezdeni, ja és minimum egy embert beavatni hogy mit szedünk, vész esetére!

Akit érdekel a Sibutramine írjon a harcom.blogger@gmail.com