Sziasztok!

Rengetegen írtok nekem hogy segítsek rendelni stb.. az általam kipróbált  szerekből.

Nem győzőm ismételni magam hogy csak és kizárólag mindenki a saját felelőségére próbálja ki, és valakit mindíg be kell avatni!

Én mint "kisérleti nyúl"  osztom meg a tapasztalataimat veletek, amolyan hiánypótlásként.

Minden szer mindenkinél más reakciót válthat ki!

Én kb. másfél hete voltam egy nagy kivizsgáláson, vérvétel, EKG, stb... és egészséges vagyok mint a makk. !  Na de ez nem azt jelenti hogy másnál  nem alakul ki valami disznóság.  Nos, ezért is nem szeretnék felelőséget vállalni senkiért , remélem ez érthető.

Viszont nagyon nagy óvatosság kell ehez , és hát jómagam is tudom hogy elkeseredettség is.

Én nem kereskedem ezekkel a cucokkal, viszont 100 %- ban megbízható beszerzési forrásom van.  Több is volt , vannak tapasztalataim.

Aki most van , az is marad,  soha nem hagyott cserben , gyors, kiváló ár érték arány stb...  Annyian kéritek az elérhetőségét , majd megkérdezem tőle mi legyen.

Az útóbbi időben nem is rendeltem mástól.

 

Reductil - szedtem- betiltották ( szerencsére)

Slimtrim- valamiért hónapokkal ezelőtt eltünt a piacról, gyakorlatilag lehetetlen beszerezni,  az okát magam sem tudom.  Állítólag a Slimex ugyanaz , de azt még nem próbáltam tehát ajánlani sem tudom.  (lehet hogy az lesz a következő amit kipróbálok)

Sibutramine (Genesis)  elméletileg ez is tiltólistás, de használ. Ki kell tapasztalni az adagokat, mit már írtam  nekem 1,5 tabletta vált be igazán, mondjuk 100 db / doboz.

Na most mennem kell , igyekszem a hozzászólásokat moderálni, meg megválaszolni.

Most nem szedek semmit, de kéne, felugrott rám 2 kiló, szóval még idejében le kell állítanom a folyamatot !

Előtte -utánna képet se kérjetek tőlem , mert amikor dagadt voltam nem nagyon engedtem hogy fotózzanak ( egészalakost)  + nagyon egyedi és beazonosítható tetoválásom van ( jó nagy ) meg amúgy is ki hisz már a képeknek amikor még a kenyeret is photoshop-olják a Tesco katalógusokban.

Hamarosan jelentkezem , mert egy csomó minden van amit le akarok írni nektek, és új kúrába kezdek, még nem döntöttem el mivel.