Sziasztok!

Ma nagyon furcsán érzem magam, megint előtört bennem az önutálat.

Az a rohadt mérleg! 63 kiló vagyok!

Elkezdtem hízni, na persze senki nem veszi észre állítólag , mindenki azt mondja "rádfért már" stb... (persze csak akkor ha megemlítem hogy híztam)

Ki vagyok borulva, hónapok óta nem szedtem semmit és nem is híztam, ugyanazt eszem szóval tök érthetetlen.

De nem adom ilyen könnyen magam, már alig várom hogy legyen egy kis pénz a számlámom és akkor belekezdek egy 2 hónapos kúrába.

Végülis 75, 4 kilórol indultam, vagyis nem olyan vészes , de mégis.

Észrevétlenül kúsznak fel a kilók , aztán hopp megint egy dagadék leszek.

Már most is feszengek, hétvégén voltunk moziba, meg itt ott , csak nézegettem a ruhákat , de nem mertem felpróbálni.... szorongtam.

Most megint kezdődik a "tégla a hasban" vagyis ha eszek valamit rosszul leszek , olyan érzés mintha egy tégla lenne a gyomromban, legszívesebben kihánynám.

7 éve nem voltunk nyaralni , most már le van foglalva a szállásunk Horvátországba.

Szóval spórolnunk kell nagyon, de a bogyókat megveszem!

Augusztus 20.-án indulunk , addigra hoznom kell a bomba formát!

(ehez képest visszafelé haladok : (((

Na de elkezdődik a visszaszámlálás. !

Nyolcvan napot adok magamnak addig, vagyis Június 2.-án szombaton kezdem az új kúrát. Még mindíg nem tudom mivel, a Slim Trim kéne. Vagy sibutramine 100 -as,  de akkor 1,5 tablettával kell számolnom, nekem úgy vált be.

Június 2.-tól egy szűzteakapszulás tisztitókúrával kezdem , ez gondolom tudjátok mivel jár... Én lefekvés előtt veszek be 2 kapszulát, aztán másnap reggel, délben, este , ( 3x)  "kipakolok" . Nem fáj a hasam tőle vagy ilyesmi, nem is hasmenés hanem éreztehtő tisztítás.  Általában 3-4 napig csinálom, mert aztán már amúgy sincs hatása (nem jön semmi).  Ez minimum 1 kiló miusz! Hogy miket cipelünk a beleinkben .....

Aztán elkezdem szedni a választottamat, ja előtte érdemes a gyomorszűkítő eljárási is bevetni.  Lényegében ez arról szól hogy napi 5 x eszel de csak 3-4 evőkanállal. Na nem nokedlit vagy zsírt!   Nem leszel éhes, (annyira ) és a gyomrod elkezd összemenni.

Aztán már elég kis mennyiségű kaja is elég.   ( tapasztalataim szerint nekem olyan 2 dl -űrtartalomra túd összemenni)

Kezdődik a dinnye és cseresznye szezon, amiket imádok, nagyon be tudok zabálni belőle, de vigyázni kell mert egy szem cseresznyében 2 gramm szénhidrát van ( egy zsömlében 25 gramm szénhidrát!)  és az bizony cukorrá alakul!

A dinnye szerencsésebb, ( görögdinnye) mert amúgy is jön majd a "vattát köpök" .

Még egy nagy találmány:  light colát öntesz a jégkockatartóba , bele egy mini darab dinnyét, vagy fél szem cseresznyét  amibe beleszúrhatsz egy fogpiszkálót vagy levágott szívószálat , és kész is a mini nasi csemege.  Persze le kell fagyasztani,  tévézés közben tök jó szopogatni, elvagy vele olyan mint a fagyi , elveszi az édesség iránti vágyadat.

Szóval aki akar csatlakozhat hozzám június 2.-tól !

Júni 2-6.-ig bélpucolás és gyomorszűkítés. ( ez gázul hangzik de végülis erről szól)

7.-től már szedni fogok valamit! Testsúlymérés szigorúan hetente , különben oda lesz minden!

Megpróbálok szerzni Slimtrimet , de ha nem lesz akkor marad a sibutramine.

Na jók legyetek, most hogy kiírtam magam sokkal jobb.

Tudom hogy nem vagyok egyedül : ))