Sziasztok!

 

Ma meghozta a postás a Sibutramine (Genesis) tablettáimat.

Két napja utaltam el előre az árát, elsőbbségi -ajánlottan kértem.

Majd teszek fel róla képet!

Átvizsgáltam , minden rendben van, a doboz fóliázva, hologrammos matrica a doboz tetején és alján, sőt még az üvegcsén is. Mert ez nem "leveles" hanem üvegcsés bogyó. garantáltan eredeti.

Egy dobozban 100 szem van , egy tablettában 20 mg Sibutramine van , ugyanz a hatóanyag mint a régi 20 mg Reductilnak , csak nem kattansz meg tőle.  A Reductil nem csak drága volt hanem borzasztó depressziót is okozott nekem. Hiába fogytam egyre rosszab lett a hangulatom.

A Sibutramine (100 ) -at már szedtem , nagyon jól bevált.  Nem pörget annyira, aludni is tudok tőle, és a fejem sem fájt. ( A Slim Trim -nél azért jó párszor voltak brutális migrénjeim, de hogy attól-e azt nem tudom)

Holnap reggel kezdem , ma még bezabálok kiccsit.

Aztán 3 hónapig oda se neki.  De tudom hogy nem lesz nehéz mert tényleg elveszi az éjségérzetet , és rengeteg olyan "rágcsa" van amiket büntetlenül eszegethetek ha nagyon rámtörne. ( majd ezt később megírom)

Ja a bélpucolás, hát kihajtottam magam rendesen : )

Csak holnap mérem magam , mindíg HETENTE CSAK 1X (mindíg ugyanazon a napon) és mindíg ugyanabban az időben!  Mert akkor jön csak az igazi döbbenet! Pl. első hét után  -1, 4 kg .... meg ilyenek. Ha naponta mérném  magam oda lenne az öröm.

Na persze most meg pont megvan, de nem fogok várni 5 napot, és hát ilyenkor bizony 2-3 kilóval is többet tud mutatni a mérleg.  ( Nem szerencsés akkor belekezdeni amikor menstruálsz, de én most nem akarok várni)

Kisérjetek figyelemmel.

Ma van a nulladik nap : ))))))