Ma is voltam dolgozni, (szombaton ( :   8-16 -ig.

Reggel 1,5 szem Sibutramine tejeskávéval.  Vissza kéne vennem az adagot , de most úgy érzem ez így jó!  Este nehezebben aludtam el, de miután sikerült jól aludtam.

Napi menü:

Napközben egy tejeskávé cukor nélkül.

Kb. délután öt óra körül ettem csak otthon.

kb. 15 dkg sajt , egy tálka saláta, meg belenyalakodtam a "normális " kajába tejszínes karaj, de csak a husit ettem max. 1 nyamvadt szeletkét , és csak azért kostóltam meg mert egy igazán különleges kaja.

Estére nasi: pár kocka nyers! (nem konzerv) ananász.

Nem vagyok éhes egyáltalán, a kolléganőim ki is vannak akdva hogy miért csinálom ezt. Szerintük én vagyok a legvékonyabb közülük, szerintük tök jó alakom van, meg ilyesmi. Nem hiszik el hogy nem eszek semmit egész nap. Persze ők ennének egész nap, behozzák a kolbászt, szalonnát , meg ilyesmiket , ott "szaglanak" az öltözőben eme kaják. Abszolute nem is érdekel, ha meg kéne ennem tutira kihánynám!Máskor is csináltam ezt , ha valamit nagyon meg akartak kostólni, megrágtam, (csak az íze miatt) aztán beleköptem a kukába. Bármennyire is jó lett volna lenyelni, nem kötelező.

Egy valami viszont hiányzik, nem vagyok szomjas sem. ezzel viszont vigyáznom kéne mert rohadt meleg van, de valahogy nem kívánkozik inni sem.  A Slim Trimnél viszont vattát köptem , napi 3 litert is simán megittam, a végén állandóan rágóztam hogy egyáltalán nyálam legyen. Most meg semmi. A fejem sem fáj. Energikus vagyok, kevésbé fáradékony, de izzadékonyabb. Viszont néha ráz a hideg, még akkor is ha melegem van.

Szinte teljesen kiiktattam a szénhidrátot, zsírt, cukrot, olajat.

Ami maradt: saláta , gyümölcs (módjával) tejtermékek, (módjával) és fehér hús- csak is csirkemell. Fontos a minőségi fehérjebevitel, mert ugye nem az izmomból szeretnék fogyni, hanem a zsíromból.

Valamelyik nap mértem testzsír százalékot, és a "karcsú illetve fittness " kategóriába tartozom.  (2 féle módón mértem)  kb. 13-14 kiló zsír van még rajtam.  Persze kell hogy valamennyi maradjon, de nem tudom mennyi,. Majd útközben meglátom.

Nagyon lendületes vagyok, és elszánt. Azt hiszem 55 kiló lesz a végcélom.

Nem felejtsük el ugyebár hogy 75,2 kilórol indultam!  Még mindíg több mint 10 kiló mÍnusznál járok. Most 64, 8 vagyok (vagy voltam de ezt csak pénteken mérem) Szóval 9,8 kilót kell még leadnom. Az több mint 20 kiló fogyás lenne összesen.

Sportolnom is kéne aktívan, de egy nyamvadt kombi bérlet mifelénk 8,5 eFt .

Régen edzettem teremben, hatásos volt, az ilyen magányos futkározások a sötétben nem nekem való dolgok. Csak a termi edzés jött be, ott nincs mutyizás!  Na meg mindíg van motíváció elötted. Majd valahogy kigazdálkodom.

jók legyetek