Na sziasztok!

Vasárnap semmi extra nem történt.

Menüm:  1,5 sibutramine, tejeskávé

Ebéd: 1 paradicsom 15-20 dkg csirkemell filé (grilezett) Persze a család "normális " kaját evett én nem is voltam éhes, csak azért ettem hogy ott üljek az asztalnál. Délután családlátogatás, de elég rossz idő volt úgyhogy gyakorlatilag nulla mozgás : (

Vacsora: 15 dkg csirkemell , egy kis szeletke dinnye.

Változatlanul nem vagyok szomjas, eröltetnem kell az ivást, mert azt is elfelejtem. A tejet viszont iszom rendesen, az jólesik.

Vasárnap éjszaka borzasztóan aludtam, szenvedtem, de vihar is volt , meg szakad az eső , reggel alig bírtam felkelni. Most is hulla vagyok. Ma korán lefekszem.

Ma reggel a szokásos:  1,5 sibutramine , tejeskávé.

Nagyon jól elvoltam (ma szabadnapos vagyok , tettem vettem, stb. aztán kicsit fájni kezdett a fejem , meg olyan gyengeség fogott el, úgyhogy leültem enni. Kényszerből, aztán jobban is lettem. Bár az is lehet hogy az esti nemalvás tett be nekem. Amúgy is elég rossz alvó vagyok, de ez a nyamvadt vihar... na meg tetőtérben van a hálószobám.)

Ebéd: 15 dkg sajt, 15 dkg csirkemell,

Vacsi: egy csésze túró, egy kicsi joghurt.  + egy marék cseresznye.  (tervezet )

Szerintem jól haladok , nagyon várom a mérlegelést, de az csak Pénteken lesz!

Jaj nagyon kiványcsi vagyok...

Nagyon elszánt vagyok, igazából nem is kívánom a kaját, nincs éhségérzet , nem hiányzik a kaja. Mostmár tutira összement a gyomrom is. Meglepő milyen kevés kaja elég egy embernek, ja elkezdtem vitamint szedni. Biztos ami biztos.

Már csak 3 nap és mérek!