Az én harcom , magammal

Küzdelem a kilókkal, az örök fogyókúrázó harca, aki mindent kipróbált. Önhányatástól az illegális fogyasztószerig. Most megint nagyon elszánt vagyok, tarts velem megosztom veled a küzdelmemet.

Legfrissebb bejegyzések
Feedek
Megosztás
Címkefelhő

2012 11 28 Szerda Harcosok

2

Harcosaim!

Rég nem írtam, de ez nem azért van mert nem foglakozom veletek.  Naponta rengeteg levelet kapok és kivétel nélkül mindenkinek válaszolok. Köszönöm a bizalmat , mert ezek a levelek nagyon személyesek, és nagyon sokat jelentenek nekem.

Így privátban mindenki nyíltabb , őszíntébb.  Elkeseredett , de mégis elszánt , változtatni akaro csodálatos emberek.  Kivétel nélkül mindenkinek személyre szabottan próbálok segíteni.  Tudom min mentek keresztül, ezért nekem megtisztelő a bizalom, és az őszínteség amivel hozzám fordultok.

Én lassan elértem a célom, kínkeservesen, sok negatív tapasztalattal, segítség nélkül, a család elött titkolva. De nem vagytok egyedül. Én itt vagyok!

Éveket vesztegettem el az életemből azzal hogy egy általam gyűlölt testben életm, és takargattam magam, szégyeltem magam.... És most hogy elértem a célom, 58 kiló vagyok és 172 cm , soha jobb formában... Tudom hogy ez mindenki számára elérhető!

Mennyi mindent kipróbáltam, ezt neketek nem kell. Mert segítek, csak kérdezz!

Senkit nem hagyok magára, mert tudom hogy mennyit számít a támogatás, a tanács, egy jó szó, ha van aki megért....támogat.

Nem vagytok egyedül, ha belegebedek is de mindekinek megpróbálok segíteni, nyomonkövetni.

Nincs semmi titok, semmi ámítás, egyszerűen tudom hogy van megoldás.

Ha 10 kilót akarsz fogyni , vagy ötvenet, nem számít , mert mindekinél más a mérce, és más a megítélés. Egy 96 kilós lánynak ugyanolyan nagy cél leadni 10 kilót mint egy 75 kilósank . Mert mi tudjuk mit akarunk elérni!

Elszántak vagytok és ez számít, nem másnak, hanem magadnak akard elérni a célod!

És sikerülni fog!

Nem szégyen tanácsot , segítséget kérni. Igen , tudom ez idegen a mai világban, de én nem hagylak magadra!

Sok-sok harcosom van , és mindekire büszke vagyok!  Elkezdtétek, és véghezviszitek! Néha kell a türelem, és az akarat, a segítség.  Az élet így működik...

Írjatok , és segítek, diéta, sport, sibutramin beszerzés, egy jó szó, bármi....

Egyre többen vagyunk és mindekire büszeke vagyok, ti vagytok az én harcosaim!

 

 

 

2012 11 22 Testzsír% , mennyi az ideális testsúly?

0

Sziasztok.

Kicsit körülnéztem és találtam pár érdekes cikket, kalkulátort amit szeretnék veletek megosztani.

Az első a testzsír % kiszámolása, ami nagyon érdekes  mert több módszerrel is kiszámoltam, és mindíg ugyanaz jött ki szóval úgy néz ki hogy működik a dolog.

Ezen a linken találjátok meg :  a lap alján több egyéb kalkulátort is találtok , azokat is érdemes megnézni.

http://body.builder.hu/prg_zsir3.htm4

Szóval nekem ez jött ki:

testzsír %: 17 kg

zsírtömeg: 10 kg

Zsírmentes testtömeg (LBM): 50 kg

Leadható zsírtömeg: 2 kg

Egy kis magyarázat:

  • Testzsír-százalék [%]: Megmutatja, hogy a testtömeg mekkora százalékát teszi ki a zsír.
  • Zsírtömeg [kg.]: A test zsírtömege kilogrammban kifejezve.
  • Zsírmentes testtömeg (anf. Lean Body Mass): A zsírmentes, azaz a "tiszta" tömeg. Ez a szám lehet az alapja különböző kalóriaszükséglet számításoknak.
  • Leadható zsírtömeg: Az a zsírmennyiség amitől meg kell szabadulni az ideális érték elérése érdekében.

A kalkulátor alján egy megjegyzés : Nőknél az ideális testzsír 13 % !

Akkor nekem van 10 kg zsírom és 2 kilót kell leadnom hogy elérjem az ideális súlyomat.

Megnéztem a BMI kalkulátort is .

Link: http://www.hazipatika.com/taplalkozas/fogyokura/bmi_testtomegindex_kalkulator

A beírt adataim alapján:

19,94

Kategória: sovány
Kedves Hölgyem! Az Ön testtömeg-indexe alacsonyabb a normálisnál. Ha ez csak kisebb mértékû, talán még elõnyösnek is látszik, hiszen a karcsúság sok férfi szemében vonzó. A modellek képviselte, szinte kóros soványság azonban nem egészséges, az õ testtömeg-indexük legtöbbször jóval 18 alatt van, amely már középtávon is egészségügyi kockázatot jelent! Nyilván Ön is tudja ezt magáról, netán ismerõsei is felhívták a figyelmét arra, hogy érdemes lenne pár kilogrammot magára szednie. Természetesen elképzelhetõ, hogy génjeinek, csontozatának köszönhetõen Ön alapvetõen ilyen alkat, de érdemes tudnia, hogy a táplálkozással összefüggésbe hozható betegségek kockázata az Ön esetében nem alacsonyabb, sõt magasabb, mint a normál testtömeg-indexû embereké. A túlzott soványságot táplálkozási zavarok, anorexia nervosa, étvágycsökkenés is okozhatja, ezen esetekben mindenképpen forduljon szakorvoshoz. Amennyiben az elmúlt fél éven belül hirtelen súlycsökkenésen esett át, keresse fel háziorvosát!
Még nem késõ, hogy testsúlyát a normális szintre növelje! Ha rendszeresen mozog, nem alakulnak ki zavaró zsírpárnák, hanem egészséges súlynövekedés következik be, amely elsõsorban az izomfehérjék területén jelentkezik. Étkezzen egészségesen és bõségesen, de mozogjon sokat. Javasoljuk a kerékpározást, a kocogást és az úszást.

Hát érzem én hogy nehezen megy le a többi -az a nyavajás pár kiló- és valóban hiányzik a mozgás, szóval erősen fontolóra vettem hogy elmegyek edzeni.  Viszont akkor biztosan visszatér a "zabálhatnékom" szóval ha edzeni fogok akkor is oda kell majd nagyon figyelnem a kajra, és valószínűleg a Sibutraminet is szedni fogom.

Deréktől felfelé valóban nincs rajtam egy csöpp zsír sem, - a melleim is megszüntek -a derekam is nagyon vékony, 64 cm, de a fekekem és a combom még mindíg nagy, legalábbis én így érzem. Azt kéne edzeni valahogy. Érdekes ez a 18 kiló lemet rólam, és a bőröm ugyanolyan , feszes. Hát a fenekem, és a combom az nem, de a narancsbőr az majdhogynem eltünt. Mert azért volt belőle rendesen...

 

Rendelés - Beszerzés - Csalódás Sibutramine , szibutramin , Reductil, Slim Trim

9

Sziasztok!

Sok levél érkezik hozzám amiben sajnos igen sok a negatív tapasztalat az interneten rendelt sibutramine tartalmú gyógyszerekkel kapcsolatban.

Sokan panaszkodnak hogy hiába rendelnek meg valamit ilyen oldalakról, várnak, várnak és hát nem érkezik semmi. A megadott telefonszámot nem veszik fel, és választ sem kap a kedves megrendelő. ( Illetve valaki azt írta hogy ő kapot választ , amiben az általa rendelt gyógyszerrő azt a tájékoztatást kapta hogy ez mincs, nem is lesz ,de van helyette más...)

Igen rizikós az internetről gyógyszert rendelni, de én tudom hogy szinte mindenre képes az aki kellőképp el van keseredve. De azért nagyon oda kell figyelni!

Akármennyi találat is van a neten eladó reductillal kapcsolatban, a reductil már nincs!-nem létezik- megszünt! Mindeféle gyanus eredetű ázsiai gyógyszert reductilként árulnak, de ki tudja milyen a hatása? Annyira sikeres volt a reductil, anno hogy még mindíg sokan keresik, illetve valamit ami olyan mint a reductil volt. Igen nehéz választani akkora a kínálat, és szinte minden eladó a reductillra hivatkozik.

Ha már megrendelsz valami ilyesmit, és gyanu merül fel benned akkor kell nagyon erősnek lenni és kivágni az egészet a kukába!

Sok panasz érkezik hatástalan készítményekkel kapcsolatban is. Innen-onnan rendeltem ezt-és ezt, de hiába szedtem  nem történt semmi! Nos akkor NE szedd!

Pl. A Genesis Sibutramine hatása már 2  után jól érezhető! ( napi 1 szem szedése mellett) Van akinek már másnap. Tehát ha valami hatástalan akkor nem szedd be... Ki tudja mi van benne!

Ezért fonos , hogy megbízható helyről rendeljetek, igen tudom hogy ez megtalálni nem egyszerű... sokan kérnek hogy segítsek nekik eredeti , megbízható gyógyszer beszerzésében. Nos , igen ha írsz nekem a harcom.blogger@gmail.com-ra megírom hogyan juthatsz valóban hatásos és eredeti gyógyszerhez.

Olcsó- drága, na ez is egy érdekes dolog, olcsót már nem igazán lehet találni, de legyen gyanus ha valami nagyon olcsó vagy nagyon drága! Igen , igen az is ha drága! Mostanában az eladók is rájöttek arra hogy a drágába jobban bíznak az emberek, -jó drága- de akkor biztos eredeti- hát nem minden esetben!

Igen túl sok az információ az interneten, és csak összezavar ha össze vissza olvasol mindenfélét.  Ráadásul tanácstalan leszel, és egyre jobban elkeseredsz.

Inkább irj nekem,  megpróbálok segíteni igérem.

 

 

 

Kedves Harcosok!

0

Harcosaim!

Igen bevallom mostanában kicsit átestem a ló tulsó oldalára.

Nem ettem szinte semmit, meg is volt az eredménye fogyásban, és a másik oldal is. Gyenge , enervált , fáradt voltam. Mondjuk napi 8-11 órát dolgozom, minden nap 6 kor kelek stb... De tudom hogy ez így nem oké. Egyszerűen leszokatam az evésről, annyi minden van helyette és ha nem vagy éhes , hát nem is foglalkozol vele. Elég kényelmes dolog, az biztos, csak a külvilág számára kissé érthetetlen. Viszont fáradság, levertség az eredméyne. Na meg a fogyás! Az jó, de mindig ott vanbenned a hang " ez nem elég , fogynod kell "!

Összeszedem magam, és nem leszek telhetetlen és türelmetlen, elvégre a hízáshoz is idő kell, a fogyáshoz is. Ennem kell nincs mese.

Ma vacsorára salátát ettem , csirkemellell, és finom volt, nem volt bűntudat.

Édesszájú harcosaimank ajánlom a következő saját találmányú receptemet:

A csirkemell filét felvágod , szép lapos szeletetekre , befűszerezed.

Mustár, méz, kentucky csirkeszárny fűszerkeverék (kotányi) olivaolaj keverékével.

Majd teflon edényben olivaolajat töltesz (kicsit) és gyorsan kisütöd a husit.

A méz kicsit rákaramellizálódik a husira de a mustártól sós, és pikáns lesz.

Én csiliszósz is szoktam hozzá adni, ami nem csipős, de olyan jó paprikás.

Köret: Jégsaláta, paradicsom, uborka. ( néha kicsi balzsamecetes olivaolajos öntet , saját készítésű!)

A husit rávágod a salátára, és nyammmmm.... majd rakok fel róla képet.

Megeszed, és nem fogod kívánni az édességet , de mégis egészséges, könnyű és különleges ételt ettél. ( én nagyon szeretem, sok változata van-ami van otthon- és nagyon gyors! A család kap mellé piritóst, vagy sült krumplit.  )

Szóval, esszel harcosaim!

Kicsit furcsa hogy erőltetni kell az evést, és mégis fogysz. De most legalább azt eszem ami a lehető legjobb.

 

 

2012 11 15 Csütörtök 59, 5 kg

0

Sziasztok!

Ma reggel mérlegre álltam, 59, 5 kg mutatott a mérleg. Meg is lepődtem.

Ma egész nap dolgoztam, és iszonyú fáradt voltam egész nap, de annyira hogy! És rettentően fáztam, egész nap rázott a hideg.  Aztán kicsit olyan bambulós lettem. Erőtlen, elgondolkoztam hogy mikor és mit ettem utoljára.. sokáig gondolkoztam rajta....

És rájöttem hogy ennem kell valamit, így hát a kolléganőm hozott nekem egy hot-dogot, nagy nehezen megettem. Igazi kényszerből. Mert éreztem hogy most ennem kell mert nagyon gyenge vagyok. Nem esett jól, sőt elég szar volt, de ez volt a közelben , ez volt a leggyorsabb.  És valóban kicsit erőre kaptam. De ugyanúgy fáztam.

Most is elég fáradtnak érzem magam, szóval elhatároztam hogy salátákat meg ilyesmiket viszek majd magammal a melóba ebédre.  Nem azért mert éhes vagyok hanem azért hogy legyen erőm.  Itthon aztán ittam egy pezsgőtablettát , ettem egy zsömlét.

Most nem gondolkoztam rajta hogy lelkiismeret furdalásom lesz -e ha megeszem, vagy ilyesmi. Muszályból kellett ennem. Éhes egyáltalán nem voltam, úgy rágtam hogy majd csak lenyelem valahogy... Holnap szabadnapos vagyok, szóval jó lenne ha kialudnám magam. Szombat , vasárnap dolgozom...

2012 11 13 kedd MÉRÉS 60,3 kg

0

Sziasztok!

Na túl vagyok egy "bűnös" hétvégén, illetve vasárnapon.

Ebédre megettem 1/2 kacsamellet némi krumplipüréve, és délután még egy cukormentes túros sütit is.  Nos volt is lelkiismeret furdalásom meg minden. De muszáj volt, a családnak sütöttem, libacombot, kacsamellet. ( az én kacsamellem volt a legkisebb, és szinte minden zsír kisült belőle)

Büntiből hétfőn 2 szem sibutramint vettem be, és nem is ettem!  Viszont annyit ittam , kb. 2 literrel! Nem volt egyéb mellékhatása.

A bűnözés után , ma mérlegra álltam, tudom hogy csak holnap kéne, de nem bírtam tovább! és 60,3 kg mutatott a mérleg!

0. nap- 62,2 kg

1 hét: 62,2-61,2 kg ( -1 kg)

2 hét : 61,2-60,3 kg ( -0,9 kg) (holnapra meglenne a 1 kg)

Ez nagyon jó eredmény! Ahhoz képest hogy 75 kilósan heti 1,5 kg fogyást produkáltam , most is hozom a heti-1 kg pedig 60 kg vagyok.  Már csak 4-5 kilót kell leadnom, de azt gondoltam hogy sokkal nehezebb lesz, a kevésből fogyni.

Én mivel iszok rendesen, (ráadásul nem is cukormenteset, Nestea -Green tee) Most ez a kedvencem.  Nem is vizet adok le .  Viszont fehérjét kell majd ennem, mert az izomszöveteket azért meg kell tartani!  (tej, túró, turmix, párolt-gllirezett csirkemell stb...ezeket szeretem is nagyon!)

Kis gonosz szervezetünk képe ám arra hogy előbb építi le (emészti fel) a nem használatos izomszöveteket mint a hájat, (zsírszövetet) mert a zsírt tartalékolja a végletekig. Ezért kéne mozogni, sportolni is valamit, de mikor?

Ha meg hirtelen abbahagyod a fogyókúrát akkor meg csak zsírt kezd el tartalékolni, így lehet lecserélni az izomszövetet zsírra....

Ezért szoktak úgy járni az örök fogyókúrázok, hogy lefogynak 10 kilót , (mondjuk abból 3 kg izomszövet, mert nem visznek be elég  fehérjét, és 7 kg zsírt ) viszont ahogy abbahagyják a fogyókurát és elkezdenek újra "zabálni" hipp-hopp visszajön 15 kg ( amiből 15 kg zsír!) És ez így megy ....

Ha végigcsinálsz egy 3 hónapos kúrát olyan mértékben hozzászoksz a kevés ételhet és ahoz hogy mit szabad enni, hogy már nem is fogod megenni a pacalt! (lelkiismeret furdalás nélkül)  Nem lehet csak úgy a 10 dkg sovány túrót leváltani velőspacalra!

Meg kell szoknunk hogy mennyire kevés kaja is elég , abból is hogy mi is az amit ehetünk, a Sibutramine nagyon-nagy segítség , mert nem vagy éhes, tudsz gondolkozni, és tényleg csak szükségből eszel és azt amit te jónak gondolsz.

Ha lefogytál , ugyanezt kell tartani, csak sokkal könnyebb lesz, Sibutramine nélkül is! Mert megváltoznak a szokásaid, megtanulod hogyan tartsd kordában a tested.

 

 

2012 11 10 Szombat

0

Sziasztok!

A tegnapi napom elég fárasztó volt megint 11 órát dolgoztam...                             Viszont nagyon jól aludtam!

Reggel: tejeskávé, 1,5 bogyó

Délután: egy joghurt

Este viszont ettem egy pár virslit (kenyér nélkül)  Inni viszont nagyon keveset ittam, vettem magamnak zöld teát, de az sem ment. Nagyon keveset tudok egyszerre enni, inni, összeszűkült a gyomrom. Egy almát sem tudok nagyon megenni, csak olyan 4-5 x nekifutásra. Meg nem is nagyon kívánom a kaját.  Hétfőtől visszatérek a joghurt -túró menümhöz. Nagyon szeretem , és jót tesz a gyomromnak.

Megint mindenki azzal macerál hogy minek diétázom, olyan jól nézek ki... stb... Próbálnak etetnni, jaj ez már olyan unalmas... Kolléganőim egy nap kb. 4x esznek... na jó ezt 11 óra alatt.  Igen nehezen fog lemenni rólam ez a 4-5 kg , mert már elértem az ideális súlyomat,  a nagyon okos kalkulátorok szerint... Szerintem meg nem...

Kipakoltam a szekrényből a "régi" ruháimat, amik leesnek rólam, nem is tudom mit csináljak velük... Anno vettem egy tök jó Amisu farmert , isteni sötétkék koptatott, fenekén fekete csillagok, eszméletlen jó gatya. Amikor megvettem a combomon sem jött fel, de utolsó darab volt és féláras, szóval megvettem hogy majd jól belefogyok...Nem is volt rajtam most meg leesik rólam... Simán begombolva le tudom venni. Amikor megvettem akkor meg fel sem tudtam húzni!  Na ez piszok jó érzés!!!!

De annyira sok kedvenc nadrágom óriási rám, amiket nagyon szerettem, és mindig azt mondták jaj milyen csinos vagy benne... Most meg leesnek rólam... De most még nem veszek újjakat, majd ha kicsit lefogyok.

Este Polelot fogok nasizni, ez egy óriási narancsféle, de annál kesernyésebb, én szeretem, és rámfér egy kis rost és + vitamin.

 

Eredeti Genesis Sibutramine Képek 2

2

Eredeti Genesis Sibutramine

Eredeti Genesis Sibutramine Képek 1

9

Sziasztok!

Sokan kérdezitek mit szedek, hogy néz ki az eredeti.

Szóval az eredeti vákumfóliázva van, a doboz tetéjén és alján hologram.

Ha kibontod a kupakban a gyártó cég neve, logója, az üvegen is hologram.

A bogyókon nagy G betű látható.  Dobozban mellékelve a leírás.Eredeti Genesis Sibutramine

2012 11 08 Csütörtök Az első hét

0

Na sziasztok!

Tegnap nagyon későn értem haza már nem volt időm írni.

Egy hete 62,2 kg volta, Tegnap reggel 61,2 kg! ( -1kg)

Igen tudom nem valami sok, De a kevésből sokkal nehezebb leadni. Viszont ez az egy kiló is szenvedés nélkül ment le, szinte észre sem vettem.

Ideális a súlyom mindeféle kalkulátorokkal számolva , mérve.

172 cm magas vagyok, 55 kiló akarok lenni!

A hízáshoz is idő kell, a fogyáshoz is. Ezt tudom, és annak ellenére hogy nem valami sokat fogytam, tudom hogy most türelmesnek kell lennem.

Amikor 75 kiló voltam egy hét alatt 1,5 kg simán lement.  Sejtettem hogy most nehezebb lesz, de nincs okom a kesergésre! Mert elérem a célom! Akarom, megcsinálom!

Rengeteg időm van még tavaszig, és rengeteg bogyóm, szóval, igenis ügyes vagyok.

 

 

2012 11 06 Kedd Holnap mérek!

0

Sziasztok!

Ma meglehetősen fáradt voltam.  Megint rosszul aludtam.... Amúgy is rossz alvó vagyok, szóval ez nem meglepő. Dolgoztam egész nap.

És a kolléganőim megint rámszálltak. Etetni akarnak!

Az egyik kedves ( akit tényleg kedvelek) hozott nekem palacsintát, de nem ettem belőle, szegény vérig volt sértve. Nem akartam megbántani.

Aztán összefogtak és gyros tálat rendeltek, ott ették elöttem... de nem zavart 2 szem! sültkrumplit ettem belőle. Jó illata volt de könnyedén kibírtam.

Motiváció! Motiváció!  Aztán mindketten degeszre ették magukat, és szenvedtek...

Alig ittam valamit, összeszűkült a gyomrom is, érzem. Pedig innom kéne! Vettem is egy 100% almalét ( 360 forintért) A nap végére 2 dl ittam meg belőle, pedig finom nagyon!

Most itthon megittam kb, fél liter teát, (cukormentes) de érzem hogy ki van száradva a szám, nem lesz ez így jó. Szoval holnap jön az erőszak! na meg a mérés!

Bárcsak lenne dinnye, az tiszta víz és nagyon szeretem.  No majd kitalálok valamit.

Mai evészetem:

1 db zabfalatok keksz ( kolléganőim erőszaka miatt)

2 szelet gépsonka

1 virsli.

( és vitaminok, még reggel)   + kb. 3 dl tej.

Holnap ha tetszenek a számok a mérlegen meglepem magam egy kis jégsalátával, meg valami grillezett csirkemellel.

Jók legyetek, holnap mérés, szurkoljatok nekem!

Reductil, Slim Trim , Sibutramine , Lindaxa, Adipex ,Fórumok Stb...

2

Sziasztok!

Továbbra is sok levelet kapok , rengeteg kérdéssel,  az a tapasztalatom hogy igen nagy kavarodás van. Amit nem is csodálok mert hát borzasztó sok szer jelent meg a piacon, minderől írnak mindenfélét.

Én aztán tudom hogy ha valaki el van keseredve akkor mindenre képes, és keresgél, olvasgat, és akkor jön a káosz. Hogy őszínte legyek lassan már én sem igazodok ki, ahány oldal, fórum annyi féle leírás.

Először is tudom mit érzel és tudom min mész keresztül.

Viszont tudnod kell hogy mi az ami sikeressé tehet!

1- Elhatározás,  - Akarni kell nagyon!

2- Megbízható segédeszköz - Ez nem gyengeség! Én tudom, egy fogyókúrás módszerrel sem fogytam olyan sikeresen és gyorsan mint a Sibutramine tartalmú gyógyszerek, edzéssel , odafigyeléssel, vitaminokkal, meg iszonyatosan lehet növelni a hatékonyságát! Mondjuk aki 8-18:30 ig dolgozik az nem fog edzőtermebe járni... ( úgy mint ahogy én sem) De heti -1,5 kg azért nagyon jó eredmény!

3- Megbízható beszerzési forrás- Ezt nagyon fontos! Én is futottam már bele , sajnos, gagyi ócska hamisítványokba, és ki tudja mit szedtem be, rágondolni is rossz...

4- Motiváció - Mondjuk egy fotó hogy akarsz kinézni, vagy egy régi kép magunkról, egy szám pl. 55 ennyi kiló akarok lenni, vagy egy esemény , a szilveszteri bulin én leszek a legjobb nő! ( na ezeket az agyunkba kell tenni és akár percenként előhívni!)

5- Háttér, támogatás, egy fórum , ahol támogatnak, segítenek, ahova fordulhatsz segítségért.

Tudom nehéz, és keresgélsz, olvasol mindenfélét, és a végén mégjobban elkeseredsz.

De ez nem így van, hidd el! A túl sok információ is rossz, mert összezavar, és a végén már nem tudod mitévő légy!

Érdemes a fórumokba körülnézni, de sajnos ott is elég nagy a kavarodás.

Szánj rá időt és nézz utánna! Vagy kérdezz! harcom.blogger@gmail.com

2012 11 04 Vasárnap 5 nap

0

Sziasztok!

Pénteken dolgoztam egész nap, de nagyon fáradt voltam. Elöző éjjel nagyon rosszul aludtam, egyszerűen csak vergődtem. Telihold volt vagy mi a fene...

Pénteken: 1 bogyó,

Reggeli : tejeskávé,

Ebéd: 1 alma,

Vacsora: Sajt

Inni nem nagyon ittam szinte erőltetni kellett! Nem is értem, egyik nap olyan mintha ki lennék száradva, és 3 litert is megiszok, máskor meg semmi, egy korty vagy falat sem megy le a torkomon, sőt azt a nyamvadt almát is alig bírtam leerőltetni.

Szombaton kicsit elferdültem, ettem tésztát : ((((  nem voltam igazán éhes , csak ez volt itthon, és túl fáradt voltam ahhoz hogy csináljak valami mást.

Volt is lelkiismert furdalásom rendesen, ez az evés borzasztó! De összeszedem magam, és többet nem fogok vétkezni! Több éve így élek, evés-lelkiismeret furdalás...

Csak csütörtökön fogok mérni, és nagyon nem szeretnék csalódni! Legalább 1-1,5 kg nak le kell mennie!

2012 11 01 Csütörtök 2 nap

0

Tegnap reggel 1,5 szem Sibutramine.

Reggeli: 1 tejeskávé

Ebéd : 10 dkg sajt

Délután: 1 szem főtt krumpli, 1/2 szelet párolt hús

Vacsi : 1 paradicsom, 1 főtt tojás

Próbálom összeszűkiteni a gyomromat , nagyon kis adagokat eszem, és semmi szénhidrát, zsír, cukor.

Tegnap nem is voltam éhes.  Éjszaka jól aludtam, de reggel hatkor szörnyű fejfájásra ébredtem... (melegfront , vagy nem tudom, mondjuk és elég fejfájós vagyok)

Mai kaja:

1,5 Sibutramine

Reggeli: tejeskávé

Ebéd: 1 csésze zöldborsó ( üveges) 2 db halrudacska. ( sütöttem krumplit a családnak, meg halat, ott ültem velük az asztalnál és tök jól kibírtam a borsómmal :)))

Vacsora: (most készülök rá éppen , szerintem tovább eszem a zöldborsómat : )

Napközben állandóan szomjas volta, ( ez a vattát köpök effekt) de főztem egy nagy adag teát, citrommal, édesítőszerrel) Inni nagyon sokat kell! Pisilni is sokat járok, amúgy jól vagyok , semmi gond.  Semmi mellékhatás.

Holnap megyek dolgozni, 8-18:30 ig jó hosszú nap lesz.  Azért igyekszem majd este írni.  Viszek magammal tejeskávét, és tejsavóporból + tej turmixot vagy minek hívják, ez az a bizonyos DM-es cucc , korábban már írtam róla.  Én nagyon szeretem a tejet , szóval bármi jöhet tejjel. Más kaját nem áll szándékomban fogyasztani holnap. Meg elkezdek vitaminokat szedni, ez kiemelten fontos!

Jók legyetek