Sziasztok!

Továbbra is sok levelet kapok , rengeteg kérdéssel,  az a tapasztalatom hogy igen nagy kavarodás van. Amit nem is csodálok mert hát borzasztó sok szer jelent meg a piacon, minderől írnak mindenfélét.

Én aztán tudom hogy ha valaki el van keseredve akkor mindenre képes, és keresgél, olvasgat, és akkor jön a káosz. Hogy őszínte legyek lassan már én sem igazodok ki, ahány oldal, fórum annyi féle leírás.

Először is tudom mit érzel és tudom min mész keresztül.

Viszont tudnod kell hogy mi az ami sikeressé tehet!

1- Elhatározás,  - Akarni kell nagyon!

2- Megbízható segédeszköz - Ez nem gyengeség! Én tudom, egy fogyókúrás módszerrel sem fogytam olyan sikeresen és gyorsan mint a Sibutramine tartalmú gyógyszerek, edzéssel , odafigyeléssel, vitaminokkal, meg iszonyatosan lehet növelni a hatékonyságát! Mondjuk aki 8-18:30 ig dolgozik az nem fog edzőtermebe járni... ( úgy mint ahogy én sem) De heti -1,5 kg azért nagyon jó eredmény!

3- Megbízható beszerzési forrás- Ezt nagyon fontos! Én is futottam már bele , sajnos, gagyi ócska hamisítványokba, és ki tudja mit szedtem be, rágondolni is rossz...

4- Motiváció - Mondjuk egy fotó hogy akarsz kinézni, vagy egy régi kép magunkról, egy szám pl. 55 ennyi kiló akarok lenni, vagy egy esemény , a szilveszteri bulin én leszek a legjobb nő! ( na ezeket az agyunkba kell tenni és akár percenként előhívni!)

5- Háttér, támogatás, egy fórum , ahol támogatnak, segítenek, ahova fordulhatsz segítségért.

Tudom nehéz, és keresgélsz, olvasol mindenfélét, és a végén mégjobban elkeseredsz.

De ez nem így van, hidd el! A túl sok információ is rossz, mert összezavar, és a végén már nem tudod mitévő légy!

Érdemes a fórumokba körülnézni, de sajnos ott is elég nagy a kavarodás.

Szánj rá időt és nézz utánna! Vagy kérdezz! harcom.blogger@gmail.com