Sziasztok!

A tegnapi napom elég fárasztó volt megint 11 órát dolgoztam...                             Viszont nagyon jól aludtam!

Reggel: tejeskávé, 1,5 bogyó

Délután: egy joghurt

Este viszont ettem egy pár virslit (kenyér nélkül)  Inni viszont nagyon keveset ittam, vettem magamnak zöld teát, de az sem ment. Nagyon keveset tudok egyszerre enni, inni, összeszűkült a gyomrom. Egy almát sem tudok nagyon megenni, csak olyan 4-5 x nekifutásra. Meg nem is nagyon kívánom a kaját.  Hétfőtől visszatérek a joghurt -túró menümhöz. Nagyon szeretem , és jót tesz a gyomromnak.

Megint mindenki azzal macerál hogy minek diétázom, olyan jól nézek ki... stb... Próbálnak etetnni, jaj ez már olyan unalmas... Kolléganőim egy nap kb. 4x esznek... na jó ezt 11 óra alatt.  Igen nehezen fog lemenni rólam ez a 4-5 kg , mert már elértem az ideális súlyomat,  a nagyon okos kalkulátorok szerint... Szerintem meg nem...

Kipakoltam a szekrényből a "régi" ruháimat, amik leesnek rólam, nem is tudom mit csináljak velük... Anno vettem egy tök jó Amisu farmert , isteni sötétkék koptatott, fenekén fekete csillagok, eszméletlen jó gatya. Amikor megvettem a combomon sem jött fel, de utolsó darab volt és féláras, szóval megvettem hogy majd jól belefogyok...Nem is volt rajtam most meg leesik rólam... Simán begombolva le tudom venni. Amikor megvettem akkor meg fel sem tudtam húzni!  Na ez piszok jó érzés!!!!

De annyira sok kedvenc nadrágom óriási rám, amiket nagyon szerettem, és mindig azt mondták jaj milyen csinos vagy benne... Most meg leesnek rólam... De most még nem veszek újjakat, majd ha kicsit lefogyok.

Este Polelot fogok nasizni, ez egy óriási narancsféle, de annál kesernyésebb, én szeretem, és rámfér egy kis rost és + vitamin.