Sziasztok!

Na túl vagyok egy "bűnös" hétvégén, illetve vasárnapon.

Ebédre megettem 1/2 kacsamellet némi krumplipüréve, és délután még egy cukormentes túros sütit is.  Nos volt is lelkiismeret furdalásom meg minden. De muszáj volt, a családnak sütöttem, libacombot, kacsamellet. ( az én kacsamellem volt a legkisebb, és szinte minden zsír kisült belőle)

Büntiből hétfőn 2 szem sibutramint vettem be, és nem is ettem!  Viszont annyit ittam , kb. 2 literrel! Nem volt egyéb mellékhatása.

A bűnözés után , ma mérlegra álltam, tudom hogy csak holnap kéne, de nem bírtam tovább! és 60,3 kg mutatott a mérleg!

0. nap- 62,2 kg

1 hét: 62,2-61,2 kg ( -1 kg)

2 hét : 61,2-60,3 kg ( -0,9 kg) (holnapra meglenne a 1 kg)

Ez nagyon jó eredmény! Ahhoz képest hogy 75 kilósan heti 1,5 kg fogyást produkáltam , most is hozom a heti-1 kg pedig 60 kg vagyok.  Már csak 4-5 kilót kell leadnom, de azt gondoltam hogy sokkal nehezebb lesz, a kevésből fogyni.

Én mivel iszok rendesen, (ráadásul nem is cukormenteset, Nestea -Green tee) Most ez a kedvencem.  Nem is vizet adok le .  Viszont fehérjét kell majd ennem, mert az izomszöveteket azért meg kell tartani!  (tej, túró, turmix, párolt-gllirezett csirkemell stb...ezeket szeretem is nagyon!)

Kis gonosz szervezetünk képe ám arra hogy előbb építi le (emészti fel) a nem használatos izomszöveteket mint a hájat, (zsírszövetet) mert a zsírt tartalékolja a végletekig. Ezért kéne mozogni, sportolni is valamit, de mikor?

Ha meg hirtelen abbahagyod a fogyókúrát akkor meg csak zsírt kezd el tartalékolni, így lehet lecserélni az izomszövetet zsírra....

Ezért szoktak úgy járni az örök fogyókúrázok, hogy lefogynak 10 kilót , (mondjuk abból 3 kg izomszövet, mert nem visznek be elég  fehérjét, és 7 kg zsírt ) viszont ahogy abbahagyják a fogyókurát és elkezdenek újra "zabálni" hipp-hopp visszajön 15 kg ( amiből 15 kg zsír!) És ez így megy ....

Ha végigcsinálsz egy 3 hónapos kúrát olyan mértékben hozzászoksz a kevés ételhet és ahoz hogy mit szabad enni, hogy már nem is fogod megenni a pacalt! (lelkiismeret furdalás nélkül)  Nem lehet csak úgy a 10 dkg sovány túrót leváltani velőspacalra!

Meg kell szoknunk hogy mennyire kevés kaja is elég , abból is hogy mi is az amit ehetünk, a Sibutramine nagyon-nagy segítség , mert nem vagy éhes, tudsz gondolkozni, és tényleg csak szükségből eszel és azt amit te jónak gondolsz.

Ha lefogytál , ugyanezt kell tartani, csak sokkal könnyebb lesz, Sibutramine nélkül is! Mert megváltoznak a szokásaid, megtanulod hogyan tartsd kordában a tested.