Sziasztok!

Sok levél érkezik hozzám amiben sajnos igen sok a negatív tapasztalat az interneten rendelt sibutramine tartalmú gyógyszerekkel kapcsolatban.

Sokan panaszkodnak hogy hiába rendelnek meg valamit ilyen oldalakról, várnak, várnak és hát nem érkezik semmi. A megadott telefonszámot nem veszik fel, és választ sem kap a kedves megrendelő. ( Illetve valaki azt írta hogy ő kapot választ , amiben az általa rendelt gyógyszerrő azt a tájékoztatást kapta hogy ez mincs, nem is lesz ,de van helyette más...)

Igen rizikós az internetről gyógyszert rendelni, de én tudom hogy szinte mindenre képes az aki kellőképp el van keseredve. De azért nagyon oda kell figyelni!

Akármennyi találat is van a neten eladó reductillal kapcsolatban, a reductil már nincs!-nem létezik- megszünt! Mindeféle gyanus eredetű ázsiai gyógyszert reductilként árulnak, de ki tudja milyen a hatása? Annyira sikeres volt a reductil, anno hogy még mindíg sokan keresik, illetve valamit ami olyan mint a reductil volt. Igen nehéz választani akkora a kínálat, és szinte minden eladó a reductillra hivatkozik.

Ha már megrendelsz valami ilyesmit, és gyanu merül fel benned akkor kell nagyon erősnek lenni és kivágni az egészet a kukába!

Sok panasz érkezik hatástalan készítményekkel kapcsolatban is. Innen-onnan rendeltem ezt-és ezt, de hiába szedtem  nem történt semmi! Nos akkor NE szedd!

Pl. A Genesis Sibutramine hatása már 2  után jól érezhető! ( napi 1 szem szedése mellett) Van akinek már másnap. Tehát ha valami hatástalan akkor nem szedd be... Ki tudja mi van benne!

Ezért fonos , hogy megbízható helyről rendeljetek, igen tudom hogy ez megtalálni nem egyszerű... sokan kérnek hogy segítsek nekik eredeti , megbízható gyógyszer beszerzésében. Nos , igen ha írsz nekem a harcom.blogger@gmail.com-ra megírom hogyan juthatsz valóban hatásos és eredeti gyógyszerhez.

Olcsó- drága, na ez is egy érdekes dolog, olcsót már nem igazán lehet találni, de legyen gyanus ha valami nagyon olcsó vagy nagyon drága! Igen , igen az is ha drága! Mostanában az eladók is rájöttek arra hogy a drágába jobban bíznak az emberek, -jó drága- de akkor biztos eredeti- hát nem minden esetben!

Igen túl sok az információ az interneten, és csak összezavar ha össze vissza olvasol mindenfélét.  Ráadásul tanácstalan leszel, és egyre jobban elkeseredsz.

Inkább irj nekem,  megpróbálok segíteni igérem.