Harcosaim!

Rég nem írtam, de ez nem azért van mert nem foglakozom veletek.  Naponta rengeteg levelet kapok és kivétel nélkül mindenkinek válaszolok. Köszönöm a bizalmat , mert ezek a levelek nagyon személyesek, és nagyon sokat jelentenek nekem.

Így privátban mindenki nyíltabb , őszíntébb.  Elkeseredett , de mégis elszánt , változtatni akaro csodálatos emberek.  Kivétel nélkül mindenkinek személyre szabottan próbálok segíteni.  Tudom min mentek keresztül, ezért nekem megtisztelő a bizalom, és az őszínteség amivel hozzám fordultok.

Én lassan elértem a célom, kínkeservesen, sok negatív tapasztalattal, segítség nélkül, a család elött titkolva. De nem vagytok egyedül. Én itt vagyok!

Éveket vesztegettem el az életemből azzal hogy egy általam gyűlölt testben életm, és takargattam magam, szégyeltem magam.... És most hogy elértem a célom, 58 kiló vagyok és 172 cm , soha jobb formában... Tudom hogy ez mindenki számára elérhető!

Mennyi mindent kipróbáltam, ezt neketek nem kell. Mert segítek, csak kérdezz!

Senkit nem hagyok magára, mert tudom hogy mennyit számít a támogatás, a tanács, egy jó szó, ha van aki megért....támogat.

Nem vagytok egyedül, ha belegebedek is de mindekinek megpróbálok segíteni, nyomonkövetni.

Nincs semmi titok, semmi ámítás, egyszerűen tudom hogy van megoldás.

Ha 10 kilót akarsz fogyni , vagy ötvenet, nem számít , mert mindekinél más a mérce, és más a megítélés. Egy 96 kilós lánynak ugyanolyan nagy cél leadni 10 kilót mint egy 75 kilósank . Mert mi tudjuk mit akarunk elérni!

Elszántak vagytok és ez számít, nem másnak, hanem magadnak akard elérni a célod!

És sikerülni fog!

Nem szégyen tanácsot , segítséget kérni. Igen , tudom ez idegen a mai világban, de én nem hagylak magadra!

Sok-sok harcosom van , és mindekire büszke vagyok!  Elkezdtétek, és véghezviszitek! Néha kell a türelem, és az akarat, a segítség.  Az élet így működik...

Írjatok , és segítek, diéta, sport, sibutramin beszerzés, egy jó szó, bármi....

Egyre többen vagyunk és mindekire büszeke vagyok, ti vagytok az én harcosaim!