Kedveseim!

A helyzet változatlan, másfél hete nem szedek semmit , és tartom a súlyom :)))

Van még bogyóm, csak annyira lelassult a fogyásom, mondjuk már nincs is mit leadni, de mégsem érzem magam elég soványnak. Az vagyok , mondogatom magamban, aztán fél óra múlva rámtör... kövér vagy.... és ez így megy.

Még mindig lelkiismeretfurdalásom van ha kajára nézek. Ja és még mindig takargatom magam... néha úgy kiöltöznék, aztán ... vastag a combom, nagy a fenekem... kicsi a mellem stb... És marad a fekete hosszított tunika szerű cucc...

100 x meggondolom hogy egyek-e , ha igen mennyit, ránézek és tudom hogy x kalória, zsír, stb.... ez mindig így lesz , ilyenek vagyunk , el kell fogadni.

Evésrohamok, sósra éedeset , édesre sósat, ezt azthiszem ismeritek.

Na ettől kell meszabadulni! Kényszeres evéstől.  Filmnézés, na ez ... már mennék is ki kutakodni a konyhába valami finomságért... pedig nem is vagyok éhes... csak valami nyami-nyami.... Erre jó a pomeló, mandarin, alma, stb... egészséges rágcsa, ez mindig legyen otthon!!!!

Ne feledjétek, tél után jön a tavasz , aztán meg a nyár... nem szabad raktározni!

Időben vagyunk még!

És karácsonykor, a halat lehet salátával is enni... a beigli lehet cukormentes,   én évek óta így csinálom....  Szóval, nem halmozzunk magunkra életeünket megnyomorító hájrétegeket!  Vigyázat a nyár sokkal hamarbb eljön mint gondolnád!

+ Ne hagyjátok hogy ez a megfelelési kényszer tönkretgye a meghitt karácsonyt!

Nem kell mindenkinek megfelelni, minden áron.