Az én harcom , magammal

Küzdelem a kilókkal, az örök fogyókúrázó harca, aki mindent kipróbált. Önhányatástól az illegális fogyasztószerig. Most megint nagyon elszánt vagyok, tarts velem megosztom veled a küzdelmemet.

Legfrissebb bejegyzések
Feedek
Megosztás
Címkefelhő

Egy nagyon depressziós nap 2012 Május 29

0

Sziasztok!

Ma nagyon furcsán érzem magam, megint előtört bennem az önutálat.

Az a rohadt mérleg! 63 kiló vagyok!

Elkezdtem hízni, na persze senki nem veszi észre állítólag , mindenki azt mondja "rádfért már" stb... (persze csak akkor ha megemlítem hogy híztam)

Ki vagyok borulva, hónapok óta nem szedtem semmit és nem is híztam, ugyanazt eszem szóval tök érthetetlen.

De nem adom ilyen könnyen magam, már alig várom hogy legyen egy kis pénz a számlámom és akkor belekezdek egy 2 hónapos kúrába.

Végülis 75, 4 kilórol indultam, vagyis nem olyan vészes , de mégis.

Észrevétlenül kúsznak fel a kilók , aztán hopp megint egy dagadék leszek.

Már most is feszengek, hétvégén voltunk moziba, meg itt ott , csak nézegettem a ruhákat , de nem mertem felpróbálni.... szorongtam.

Most megint kezdődik a "tégla a hasban" vagyis ha eszek valamit rosszul leszek , olyan érzés mintha egy tégla lenne a gyomromban, legszívesebben kihánynám.

7 éve nem voltunk nyaralni , most már le van foglalva a szállásunk Horvátországba.

Szóval spórolnunk kell nagyon, de a bogyókat megveszem!

Augusztus 20.-án indulunk , addigra hoznom kell a bomba formát!

(ehez képest visszafelé haladok : (((

Na de elkezdődik a visszaszámlálás. !

Nyolcvan napot adok magamnak addig, vagyis Június 2.-án szombaton kezdem az új kúrát. Még mindíg nem tudom mivel, a Slim Trim kéne. Vagy sibutramine 100 -as,  de akkor 1,5 tablettával kell számolnom, nekem úgy vált be.

Június 2.-tól egy szűzteakapszulás tisztitókúrával kezdem , ez gondolom tudjátok mivel jár... Én lefekvés előtt veszek be 2 kapszulát, aztán másnap reggel, délben, este , ( 3x)  "kipakolok" . Nem fáj a hasam tőle vagy ilyesmi, nem is hasmenés hanem éreztehtő tisztítás.  Általában 3-4 napig csinálom, mert aztán már amúgy sincs hatása (nem jön semmi).  Ez minimum 1 kiló miusz! Hogy miket cipelünk a beleinkben .....

Aztán elkezdem szedni a választottamat, ja előtte érdemes a gyomorszűkítő eljárási is bevetni.  Lényegében ez arról szól hogy napi 5 x eszel de csak 3-4 evőkanállal. Na nem nokedlit vagy zsírt!   Nem leszel éhes, (annyira ) és a gyomrod elkezd összemenni.

Aztán már elég kis mennyiségű kaja is elég.   ( tapasztalataim szerint nekem olyan 2 dl -űrtartalomra túd összemenni)

Kezdődik a dinnye és cseresznye szezon, amiket imádok, nagyon be tudok zabálni belőle, de vigyázni kell mert egy szem cseresznyében 2 gramm szénhidrát van ( egy zsömlében 25 gramm szénhidrát!)  és az bizony cukorrá alakul!

A dinnye szerencsésebb, ( görögdinnye) mert amúgy is jön majd a "vattát köpök" .

Még egy nagy találmány:  light colát öntesz a jégkockatartóba , bele egy mini darab dinnyét, vagy fél szem cseresznyét  amibe beleszúrhatsz egy fogpiszkálót vagy levágott szívószálat , és kész is a mini nasi csemege.  Persze le kell fagyasztani,  tévézés közben tök jó szopogatni, elvagy vele olyan mint a fagyi , elveszi az édesség iránti vágyadat.

Szóval aki akar csatlakozhat hozzám június 2.-tól !

Júni 2-6.-ig bélpucolás és gyomorszűkítés. ( ez gázul hangzik de végülis erről szól)

7.-től már szedni fogok valamit! Testsúlymérés szigorúan hetente , különben oda lesz minden!

Megpróbálok szerzni Slimtrimet , de ha nem lesz akkor marad a sibutramine.

Na jók legyetek, most hogy kiírtam magam sokkal jobb.

Tudom hogy nem vagyok egyedül : ))

 

 

Hozzászólások és Rendelés 2012 május 24

0

Sziasztok!

Rengetegen írtok nekem hogy segítsek rendelni stb.. az általam kipróbált  szerekből.

Nem győzőm ismételni magam hogy csak és kizárólag mindenki a saját felelőségére próbálja ki, és valakit mindíg be kell avatni!

Én mint "kisérleti nyúl"  osztom meg a tapasztalataimat veletek, amolyan hiánypótlásként.

Minden szer mindenkinél más reakciót válthat ki!

Én kb. másfél hete voltam egy nagy kivizsgáláson, vérvétel, EKG, stb... és egészséges vagyok mint a makk. !  Na de ez nem azt jelenti hogy másnál  nem alakul ki valami disznóság.  Nos, ezért is nem szeretnék felelőséget vállalni senkiért , remélem ez érthető.

Viszont nagyon nagy óvatosság kell ehez , és hát jómagam is tudom hogy elkeseredettség is.

Én nem kereskedem ezekkel a cucokkal, viszont 100 %- ban megbízható beszerzési forrásom van.  Több is volt , vannak tapasztalataim.

Aki most van , az is marad,  soha nem hagyott cserben , gyors, kiváló ár érték arány stb...  Annyian kéritek az elérhetőségét , majd megkérdezem tőle mi legyen.

Az útóbbi időben nem is rendeltem mástól.

 

Reductil - szedtem- betiltották ( szerencsére)

Slimtrim- valamiért hónapokkal ezelőtt eltünt a piacról, gyakorlatilag lehetetlen beszerezni,  az okát magam sem tudom.  Állítólag a Slimex ugyanaz , de azt még nem próbáltam tehát ajánlani sem tudom.  (lehet hogy az lesz a következő amit kipróbálok)

Sibutramine (Genesis)  elméletileg ez is tiltólistás, de használ. Ki kell tapasztalni az adagokat, mit már írtam  nekem 1,5 tabletta vált be igazán, mondjuk 100 db / doboz.

Na most mennem kell , igyekszem a hozzászólásokat moderálni, meg megválaszolni.

Most nem szedek semmit, de kéne, felugrott rám 2 kiló, szóval még idejében le kell állítanom a folyamatot !

Előtte -utánna képet se kérjetek tőlem , mert amikor dagadt voltam nem nagyon engedtem hogy fotózzanak ( egészalakost)  + nagyon egyedi és beazonosítható tetoválásom van ( jó nagy ) meg amúgy is ki hisz már a képeknek amikor még a kenyeret is photoshop-olják a Tesco katalógusokban.

Hamarosan jelentkezem , mert egy csomó minden van amit le akarok írni nektek, és új kúrába kezdek, még nem döntöttem el mivel.