Az én harcom , magammal

Küzdelem a kilókkal, az örök fogyókúrázó harca, aki mindent kipróbált. Önhányatástól az illegális fogyasztószerig. Most megint nagyon elszánt vagyok, tarts velem megosztom veled a küzdelmemet.

Legfrissebb bejegyzések
Feedek
Megosztás
Címkefelhő

2012 Június 18 Hétfő

8

Nehezen viselem ezt a meleget , de ki nem?

Hétvégén strandon voltunk, aránylag jól éreztem magam a bőrömben, viszont sok elszomorító embert is láttam.  Végre nem feszengtem annyit, jöttem -mentem mindenféle takargatás, meg szorongás nélkül. Jó barna vagyok, nem is kentem magam, de nem égtem meg, kicsit megpirultam, de jót tett a barnaságomnak.

Kicsit zavart ugyan hogy mindenki ott zabálta mellettem a sajtos-tejfölös-foghagymás lángost , meg ilyesmiket... De nem ettem semmit!

Viszont amikor hazajöttünk, nagyon gyorsan csináltam magamnak egy salit, meg grillezett csirkemellet, (jó foghagymásat)  lelkiismeretfurdalás nélkül bezabáltam.  Szóval kibírtam.

Erős vagyok.

A kúrát folytatom, 55 kg a cél.

Mai menüm: 10 dkg sajt, 10 dkg csirkemellsonke, 1/2 paprika.

Erősnek kell lenni , ennyi.

2012 Június 16 Szombat letelt az első hét! Mérés - 1,7 kg!

0

Már tegnap mértem, csak nem volt időm írni.

64,8 kg - 63,1 kg  vagyis  - 1,7 kg fogyás, az első héten!

Nagyon jó eredmény!

Tudom hogy idővel lassulni fog a fogyás, de ez most az új rekordom.

Mondjuk napi 1,5 Sibutramine-t vettem be ami kicsit ütős adag.

Naponta 1x eszem, mostmár csak túrót, jogghurtal, na meg tejet.

Szedek vitaminokat, + holnapra (vasárnapra) tervezek némi salátát, csirkemellel.

Ez lesz az ünnepi lakoma!

2012 Június 12 kedd az ötödik nap (5)

0

Sziasztok!

Már csak két nap van a mérlegelésig.  Nagyon várom, de kicsit félek is, jó lenne ha nem csalódnék és hoznám a 1,5 kg fogyást / hét.

Ma jó hosszú napom volt,

Reggeli: 1,5 Sibutramine, egy kávé.

Ebéd : 15 dkg túró, joghurt

Vacsi: 15 dkg túró , joghurt.

Kicsit fáradékony voltam ma, de lehet hogy csak az időjárás miatt van.

Délután kész voltam, de nagyon. Fáradt !  Vagy inkább csak enervált, nemtudom. Éhség nincs, szomjúság nincs, fejem nem fáj.

Próbáltam erőltetni az ivást , de valahogy nem ment. .....

Éjszaka jól aludtam, szóval semmi különös.

Már szépen behorpadt a hasam.

Holnap anyós szülinapja, kicsit félek tőle, mert majd jön az "etetésem" süti meg ilyesmi,  nem félek tőle hogy elcsábulok. Inkább attól hogy megsértem , ha nem eszem tele magam : ( Márpedig nem fogom! Lesz ami lesz!

Legyetek jók, holnap lehet hogy nem írok. Csak csütörtökön.

 

2012 Június 11 hétfő negyedik nap (4)

0

Na sziasztok!

Vasárnap semmi extra nem történt.

Menüm:  1,5 sibutramine, tejeskávé

Ebéd: 1 paradicsom 15-20 dkg csirkemell filé (grilezett) Persze a család "normális " kaját evett én nem is voltam éhes, csak azért ettem hogy ott üljek az asztalnál. Délután családlátogatás, de elég rossz idő volt úgyhogy gyakorlatilag nulla mozgás : (

Vacsora: 15 dkg csirkemell , egy kis szeletke dinnye.

Változatlanul nem vagyok szomjas, eröltetnem kell az ivást, mert azt is elfelejtem. A tejet viszont iszom rendesen, az jólesik.

Vasárnap éjszaka borzasztóan aludtam, szenvedtem, de vihar is volt , meg szakad az eső , reggel alig bírtam felkelni. Most is hulla vagyok. Ma korán lefekszem.

Ma reggel a szokásos:  1,5 sibutramine , tejeskávé.

Nagyon jól elvoltam (ma szabadnapos vagyok , tettem vettem, stb. aztán kicsit fájni kezdett a fejem , meg olyan gyengeség fogott el, úgyhogy leültem enni. Kényszerből, aztán jobban is lettem. Bár az is lehet hogy az esti nemalvás tett be nekem. Amúgy is elég rossz alvó vagyok, de ez a nyamvadt vihar... na meg tetőtérben van a hálószobám.)

Ebéd: 15 dkg sajt, 15 dkg csirkemell,

Vacsi: egy csésze túró, egy kicsi joghurt.  + egy marék cseresznye.  (tervezet )

Szerintem jól haladok , nagyon várom a mérlegelést, de az csak Pénteken lesz!

Jaj nagyon kiványcsi vagyok...

Nagyon elszánt vagyok, igazából nem is kívánom a kaját, nincs éhségérzet , nem hiányzik a kaja. Mostmár tutira összement a gyomrom is. Meglepő milyen kevés kaja elég egy embernek, ja elkezdtem vitamint szedni. Biztos ami biztos.

Már csak 3 nap és mérek!

2012 Június 9 Az második nap (2)

0

Ma is voltam dolgozni, (szombaton ( :   8-16 -ig.

Reggel 1,5 szem Sibutramine tejeskávéval.  Vissza kéne vennem az adagot , de most úgy érzem ez így jó!  Este nehezebben aludtam el, de miután sikerült jól aludtam.

Napi menü:

Napközben egy tejeskávé cukor nélkül.

Kb. délután öt óra körül ettem csak otthon.

kb. 15 dkg sajt , egy tálka saláta, meg belenyalakodtam a "normális " kajába tejszínes karaj, de csak a husit ettem max. 1 nyamvadt szeletkét , és csak azért kostóltam meg mert egy igazán különleges kaja.

Estére nasi: pár kocka nyers! (nem konzerv) ananász.

Nem vagyok éhes egyáltalán, a kolléganőim ki is vannak akdva hogy miért csinálom ezt. Szerintük én vagyok a legvékonyabb közülük, szerintük tök jó alakom van, meg ilyesmi. Nem hiszik el hogy nem eszek semmit egész nap. Persze ők ennének egész nap, behozzák a kolbászt, szalonnát , meg ilyesmiket , ott "szaglanak" az öltözőben eme kaják. Abszolute nem is érdekel, ha meg kéne ennem tutira kihánynám!Máskor is csináltam ezt , ha valamit nagyon meg akartak kostólni, megrágtam, (csak az íze miatt) aztán beleköptem a kukába. Bármennyire is jó lett volna lenyelni, nem kötelező.

Egy valami viszont hiányzik, nem vagyok szomjas sem. ezzel viszont vigyáznom kéne mert rohadt meleg van, de valahogy nem kívánkozik inni sem.  A Slim Trimnél viszont vattát köptem , napi 3 litert is simán megittam, a végén állandóan rágóztam hogy egyáltalán nyálam legyen. Most meg semmi. A fejem sem fáj. Energikus vagyok, kevésbé fáradékony, de izzadékonyabb. Viszont néha ráz a hideg, még akkor is ha melegem van.

Szinte teljesen kiiktattam a szénhidrátot, zsírt, cukrot, olajat.

Ami maradt: saláta , gyümölcs (módjával) tejtermékek, (módjával) és fehér hús- csak is csirkemell. Fontos a minőségi fehérjebevitel, mert ugye nem az izmomból szeretnék fogyni, hanem a zsíromból.

Valamelyik nap mértem testzsír százalékot, és a "karcsú illetve fittness " kategóriába tartozom.  (2 féle módón mértem)  kb. 13-14 kiló zsír van még rajtam.  Persze kell hogy valamennyi maradjon, de nem tudom mennyi,. Majd útközben meglátom.

Nagyon lendületes vagyok, és elszánt. Azt hiszem 55 kiló lesz a végcélom.

Nem felejtsük el ugyebár hogy 75,2 kilórol indultam!  Még mindíg több mint 10 kiló mÍnusznál járok. Most 64, 8 vagyok (vagy voltam de ezt csak pénteken mérem) Szóval 9,8 kilót kell még leadnom. Az több mint 20 kiló fogyás lenne összesen.

Sportolnom is kéne aktívan, de egy nyamvadt kombi bérlet mifelénk 8,5 eFt .

Régen edzettem teremben, hatásos volt, az ilyen magányos futkározások a sötétben nem nekem való dolgok. Csak a termi edzés jött be, ott nincs mutyizás!  Na meg mindíg van motíváció elötted. Majd valahogy kigazdálkodom.

jók legyetek

2012 Június 8 Az első nap (1)

0

Ma kezdtem az új kúrámat.

Reggeli sokkhatás : 64, 8 kg  ( hónapok óta nem szedtem semmit)

Ez még mindíg jónak számít , de nem fogok újra elhájasodni.

napi menü:

Reggel : 1,5 szem Sibutramine  , durva kezdet de majd visszaveszek az adagból.

Reggeli : 1 kávé kb. 3 dl tej

Ebéd : 1/2 Liter tej ,  benne DM -es vaniliás  tejsavó por. ( fehérje, vitamin , meg ilyenek vannak benne, nem egyszerre ittam meg hanem a nap folyamán apránként)

Egész jól elvoltam vele.

Vacsi: hát még gondolkozom rajta , 1-2 falat sajt vagy ilyesmi, esetleg ananász.

De nem vagyok éhes , pörögtem egész nap, nem fáj a fejem se.  Ma a munkahelyemen hosszú napon volt , vagyis 10,5 órás munkanapom volt , nemrég értem haza.

De most sem vagyok éhes. Csak elszánt, de az nagyon.

Mérni csak egy hét mulva fogok.  Addig meg csak olvadjon a zsír!

Eredeti, hamisítvány, honnan rendeljek?

5

Sokan kérdezitek, hogy honnan rendeljetek.

Nos, én is folymatosan keresgélek , meg nézegetem a "piacot" de mindíg kiakadok, mert vagy egyszeűen hülyeségeket írnak, igérnek az eladók vagy pofátlanul drágán kínálják.

Fogalmam sincs mekkora az árrés , de találkoztam már nagyon durva áreltérésekkel.

Legyen gyanus ha valami nagyon olcsó, és az is ha nagyon drága.

+ az meg a kedvencem hogy nem írják le hogy mkkora a hatóanyagtartalma, 10, 15, 20 mg?  Na olyan helyről nem rendeljen senki!

na meg az ilyen fórumok: http://www.adipexretard.hu/forum/0/index.html

hát érdemes beleolvasni.

Én is vettem már gagyit , szóval belefutottam már, csak remélni merem hogy ha nem eredeti dolgot árulnak legalább ne legyen károsító hatása. Mert ugye ki tudja mi van benne.  Ezért jó egy megbízható eladót keresni. Én már több mint egy éve ugyanattól az emberkétől veszem , voltam nála is, de ez az utalásos dolog nagyon bejön.

Utánvét meg tök drága.

Nagyon sokan kérdeztek, nem válaszolok meg  minden hozzászólást mert ugyanazt kérdezitek, inkább így egyszerre.

Holnap a kiérleti nyulatok újra aktív lesz , olvassatok, okuljatok, mindenről beszámolok legyen jó vagy rossz tapasztalat.

Holnap indul!

 

2012 Június 7 csütörtök megérkezett a Sibutramine !!!!!

2

Sziasztok!

 

Ma meghozta a postás a Sibutramine (Genesis) tablettáimat.

Két napja utaltam el előre az árát, elsőbbségi -ajánlottan kértem.

Majd teszek fel róla képet!

Átvizsgáltam , minden rendben van, a doboz fóliázva, hologrammos matrica a doboz tetején és alján, sőt még az üvegcsén is. Mert ez nem "leveles" hanem üvegcsés bogyó. garantáltan eredeti.

Egy dobozban 100 szem van , egy tablettában 20 mg Sibutramine van , ugyanz a hatóanyag mint a régi 20 mg Reductilnak , csak nem kattansz meg tőle.  A Reductil nem csak drága volt hanem borzasztó depressziót is okozott nekem. Hiába fogytam egyre rosszab lett a hangulatom.

A Sibutramine (100 ) -at már szedtem , nagyon jól bevált.  Nem pörget annyira, aludni is tudok tőle, és a fejem sem fájt. ( A Slim Trim -nél azért jó párszor voltak brutális migrénjeim, de hogy attól-e azt nem tudom)

Holnap reggel kezdem , ma még bezabálok kiccsit.

Aztán 3 hónapig oda se neki.  De tudom hogy nem lesz nehéz mert tényleg elveszi az éjségérzetet , és rengeteg olyan "rágcsa" van amiket büntetlenül eszegethetek ha nagyon rámtörne. ( majd ezt később megírom)

Ja a bélpucolás, hát kihajtottam magam rendesen : )

Csak holnap mérem magam , mindíg HETENTE CSAK 1X (mindíg ugyanazon a napon) és mindíg ugyanabban az időben!  Mert akkor jön csak az igazi döbbenet! Pl. első hét után  -1, 4 kg .... meg ilyenek. Ha naponta mérném  magam oda lenne az öröm.

Na persze most meg pont megvan, de nem fogok várni 5 napot, és hát ilyenkor bizony 2-3 kilóval is többet tud mutatni a mérleg.  ( Nem szerencsés akkor belekezdeni amikor menstruálsz, de én most nem akarok várni)

Kisérjetek figyelemmel.

Ma van a nulladik nap : ))))))

2012 Június 1 Péntek Elhatározás

6

Na ma megvettem a Szűztea Forte (!) kapszuláimat.

(csak a Dr. Chen gyártmányút veszem , a többitől iszonyúan görcsöl a hasam. )

Este lefekvés előtt 2 kapszula , és indulhat a bélpucolás.

Mostani új szerzeményem az L- karitin , a zöldtea kapszulával fogom szedni ( 1 db )

2 zöldtea (forte ) + 1 L-karitin   (mindkét szerzeményem a DM-ből van )

Ezt az adagot most be is kaptam.

Végülis sikerült eldöntenem és (Genesis) Sibutramine 100 darabos (20 mg) fogom a kúrámat csinálni, + szűztea , és az L-Karitin. Majd meglátom mi lesz.  tapasztalatból tudom hogy 1 hétnél tovább nincs értelme szedni a szűzteakapszulát , de majd meglátom.

Sibutramine melett döntöttem, mert :

már szedtem és bevált.

ár/érték arányban messze a legjobb (illetve léggé brutális áreltéréseket tapasztaltam)

Megbízható forrásból veszem, megbízok az eladóban, nem gagyi szert kapok tőle.

Hétfőn utalom át az árát , két-három nappal később fog megérkezni.

Többször személyesen mentem el érte, aztán kölcsönös bizalom alapján megbeszéltük az utalásos dolgot, és 450 forint a postaköltség ajánlottan vagyis simán megéri.

Már máskor is utaltam neki előre. Nagyon korrekt volt.

Azért rákérdezek van-e slimtrim-je, de mostanában nem volt.

Egy-két oldalt találtam ahol van Slimtrim  és utánvét kiküldik, stb... de sehol nem írják hogy hány mg a kapszula , (mert ugye van 10, 15, és 20 is)  + gyanusan olcsónak tartom.

 

Vettem egy bazinagy dinnyét (9 kg ) 200 ft volt kilója , de nem tudom milyen lehet , na most megyek és felvágom, jól bezabálok belőle.

Jaj de várom már a bogyómat!  Már csak pár nap.

Majd töltök fel róla képeket.

Jók legyetek.