Az én harcom , magammal

Küzdelem a kilókkal, az örök fogyókúrázó harca, aki mindent kipróbált. Önhányatástól az illegális fogyasztószerig. Most megint nagyon elszánt vagyok, tarts velem megosztom veled a küzdelmemet.

Legfrissebb bejegyzések
Feedek
Megosztás
Címkefelhő

2013 08 20 Nyári beszámoló

0

Sziasztok!

Igen tudom rég nem írtam. Végre van időm rá.

Változatlanul sok levelet kapok, már nem tudom tartani a 2-3 napon belüli választ sem. De azért igyekszem.

Voltunk nyaralni, a Balatonon. Nagyon jó idő volt, és végre nem kerülgetett a hányinger amikor a fürdőruhámban lófráltam a parton. Viszont nem is fogtam magam vissza, elvégre nyaralok, ( ha meg gond adódna, van otthon Sibutramine , pikk-pakk leadom a felesleget) ettem mindent össze-vissza, lángos, fagyi, süti, jégkrém, és minden nap bőséges ebéd és vacsora. Éreztem én hogy ez nem mehet így sokáig. Igazából nem faltam vagy ilyesmi, csak normálisan ettem. Aztán mégis csak elkezdett gyötörni a lelkiismeret. Hazajöttem és nem mertem a mérlegre állni, csak nézegettem, kerülgettem. Mivel a nyaralás után egyből mentem vissza dolgozni, és hát ott is rohadt meleg van, megpróbáltam lenge szellős ruhákat hordani, ( ja meg hát jól le is égtem , fájt a bőröm, szinte mindenhol, amúgy sem bírtam volna a szűk ruhákat) . Szó mi szó nagyon kényelmes ruhákban járkáltam, semmi nem szorít , ez király. De azért csak ott motoszkált bennem, hogy meg kéne mérnem magam... (és 65 , úr isten! ez meg mi???  ráálltam még egyszer, még egyszer, és annyi.... no jött is a para! ) Igen rég nem mértem magam, de minek? Na de ez... Olyan 62 kiló körül mozgott a súlyom (173 cm magas vagyok) , azt el tudtam fogadni. Jaj igen miért is hisztizek? Nyavalyás 3 kiló miatt.... Igen, mert ezt idejében meg kell állítani, mert ha egyszer elkezdődik a dagadás..... Soha többé nem leszek kövér. A nyaralás alatt bennem volt hogy nem kéne ennyit ennem, de az is hogy na akkor mi van.... hiszen megvan a megoldás, hazamegyek , nyomás dolgozni, reggel hamm… bekapom a bogyómat és kész. Micsoda biztonság : )   Na jó ez a három kiló háj nem az alatt a 10 nap alatt rakódott rám, csak nem mértem magam, és kényelmesen , normálisan éltem, és ettem.

Amúgy lent a strandon nagyon jól éreztem magam, a kis bikinimben, láttam ám a pillantásokat, és tudjátok mit , nem is a pasiké érdekelt, hanem a nőké.  Persze úgy csináltak mintha észre sem vettek volna, de azért láttam a napszemüvegem mögül, hogy vizslatnak rendesen.  Egy kissé azért el voltam kenődve, mert iszonyú állapotban vannak a nők és férfiak, szinte mindenki kövér, rezegnek a dolgok rendesen, dereka szinte senkinek sincs… és azok a narancsbőrnek nevezett túrószerű combok... Igazából egy jó nőt nem láttam, mondjuk pasit sem ...  (vizsgálódásaim korcsoportja 30 feletti életkor)  Pár tízen - húszon éves fiút-lányt kiszúrtam, hát igen, ők még jó bőrben vannak, de meddig is????  Láttam sok elkeseredett nőt, kendőbe, törölközőbe csavarva, a kánikulába... Jaj de nagyon emlékeztettek valakire... Láttam, ahogy méregetnek, bizonyára azt gondolták, milyen könnyű neki (vagyis nekem) ... A fenét! Legszívesebben odamentem volna hozzájuk, és elmeséltem volna hogy én is ilyen voltam. És nem kell így lennie, mert van megoldás, és sosincs késő elkezdeni, mert mennyire bánni fogod ezeket, az éveket, ezeket a nyarakat, amiket elvesztegettél. Nem a csodára kell várni, és irigykedni, szorongani, itt csak egy dolog segíthet az pedig a kémia.

Most próbálom rendbe szedni magam, hamar lecsusszan az a 3 kiló.  Nem félek, mert én irányítom a testemet!

 

2013 06 06 Mindenkinek sikerül!!!!

2

Sziasztok!

Tudom hogy rég írtam, minden rendben van velem csak annyi dolgom, van hogy néha kicsit szét vagyok esve.

Köszönöm azt a rengeteg levelet, amit kapok tőletek, mindig válaszolok mindenkinek, nem legyetek türelmetlenek, csak hát dolgozom is meg család is... Maximum 2 nap és megírom a válaszokat. Ezért is van, hogy hanyagolom a blogot mostanában, mert inkább a személyes hangvételű magánleveleket részesítem előnyben. Tudom, hogy sokaknak nagyon fontos hogy megosszák a történetüket, és néha bele is szakad a szívem, mert tudom min mentek keresztül.

Tudjátok sokszor kíméletlenül őszinte, vagyok , de azt hiszem ezt el is várjátok. Mert ha egy idegennek ( nekem)  mélységes őszintésséggel kiöntitek a szíveteket akkor ezt tőlem is elvárjátok. Azt hiszem nem csak reményt, de erőt is adok nektek, és én is azt kapok tőletek.  Velem nem volt senki, egyedül szenvedtem.  De nektek nem kell egyedül lennetek.  Én itt vagyok.

Viszont, nagyon sok köszönőlevelet is kapok, ami nagy büszkeséggel tölt el, mert segítségemmel,  sok - sok élet változik meg , és nagyon büszke vagyok rátok!!!!!

Idézet egy tegnapi levélből:

„nem jelentkeztem egy ideje, gondoltam megírom.......25!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!25!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  lement rólam 25 kiló...25.....hihetetlen, olyan jó ezt leírni!

ma mértem el, és tudósítok is róla azonnal!:))) gondoltam, nem írok minden elvesztett kilóról és megvárom a mérföldkövet...nos, azt hiszem, hogy ez már mérföldkő:)

Egyszerűen döbbenetes, mindenki ki van akadva a környezetemben, én meg nagyon örülök, olyan hálás vagyok neked!!!! írtam régen, még márciusban:"már az öveimet is beljebb kell húznom és az óraszíjam is beljebb van, de akkor leszek nagyon boldog ha újra feljön az ujjamra a karikagyűrűm!:)"

nos, jelentem, a karikagyűrűm már forog is az ujjamon, az öveimet pedig le kell cserélnem, mert a legtöbbre már újabb lyukakat is kellett tenni. Rémlem, hogy büszke vagy rám:))

Nagyon el vagyok ám képedbe, mert bár nagyon reménykedtem de azért  ilyen eredményekben nem is gondolkodtam. a lábam már most olyan vékony -pedig még 10kg van rajtam -, hogy 10 éve volt ilyen, és az arcomat is újra fel lehet ismerni, nincs püffedt, szürke bőr.

bízom benne, hogy hamar lemegy a maradék 10kg is, és abban főleg, hogy ez soha de soha többet nem fog visszajönni. vitaminokat pótolom már, a szédülés el is múlt, de mostanában meg nem alszom. de annyi baj legyen:)) „

 

És ez csak egy levél a sok közül!   Higgyetek , és lássátok, igenis meg lehet csinálni!

Drága harcosaim, csak egy életünk van, és az csak rajtunk múlik, hogy éljük le, mert igenis lehet rajta változatni!

 

Szóval itt vagyok, és csak írom a leveleket, nektek : )

harcom.blogger@gmail.com

Pörgés és mindenféle.

1

Sziasztok!

Csak azért írok mert minden rendben, igaz kezdem érezni hogy mostanában nagyon túlvállaltam magam....

Annyi minden összejött hogy semmire sincs időm.

Ami egyébként jó dolog.....  tegnap olyan éhes lettem a munkahelyemen, hogy azt hittem felfordulok... aztán azon gondolkoztam mikor ettem utoljára... és hopp sokáig tartott, mire rájöttem hogy előző nap semmit... csak tejet , kávét , 2 db kekszet... De annyi dolgom volt még meló után is hogy egyszerűen kimaradt az evés...

Gyorsan kiszaladtam, vettem salátát (olyan hidegkonyhait)  nagyon finom volt, majonézes volt ugyan de alma, és uborka volt belereszelve, édes-savanykás, krémes, üde ropogós…. hozzá csirkemell, (grill)  No ezt fel is veszem a házi receptek közé. ( persze light majonéz, édesítőszerrel és teljes kiőrlésű vagy csökkentett szénhidrát tartalmú pékárúval)  Itthon elkészítem, vasárnap, és teszek fel róla képeket, + receptet, megpróbálom majd a kalória + szénhidrát / adagot is kiszámolni.

Megettem és nagyon jól esett...

De most is rohannom kell , 1000 dolog vár rám, nem is tudom miért vállalok be ennyi dolgot : )

De energikus vagyok, jól alszom, és 61 kg vagyok, nem szedek semmit, és működik: ))

Igyekszem gyakrabban írni, ígérem.

Privát levelekre minden esetben válaszolok!!!!  ( max . 2 napon belül!)

Szóval írjatok!

Üdv

 

2013 04 25 Javulás és nyár

0

Kezdek jobban lenni, de még mindig elég nyamvadt vagyok....                                         Rendesen elkapott ez a nyavaja.

Annyira meleg volt ma, nem is értem hol van a tavasz? Télből a nyárba.... Péntekre meg 27-30 fokot jósolnak. Hétvégén már fürdőruhában leszünk???? Nem is tudom mennyi gyantám van : )   Lépten nyomon azt látom hogy mindenki nyári cuccokban járkál, hát mit ne mondjak azért nincs mindenhol rendben az önkritika…

Alapjáraton nagyon szeretem a telet, az őszt. A színeit, illatát.  Amikor jól be lehet öltözni, puha meleg pulcsik mögé elbújni, olyankor mindenki egyforma…. Nincsenek szemtelenül rövid nadrágban rohangáló tinilányok.

Szenvedek is minden reggel hogy mi a fenét vegyek fel… Pedig nem kéne, tudom…. Még mindig tele van a szekrényem  az előző testem hagyatékával.  Párat sajnálok, mert nagyon szerettem őket, de olyan jó hogy leesnek rólam : )))))    Azt hiszem a jövő héten végleg kipakolom a   44, 42, méreteket és helyet csinálok a 36,38-as ruháimnak….. Párat azért megtartok amolyan elrettentési  célzattal.

 

Minap mértem magam 61,1 kg –nem olyan rossz, de vigyázni kell!  Hipp-hopp visszajöhetnek a kilók.


2013 04 14 Vasárnap

0

Sziasztok!

Nem vagyok túl jó formában, elkapott valami takonykór.  Borzasztóna fáj a torkom, alig bírom lenyelni a nyálam... ráz a hideg, fáj mindenem, még a bőröm is....

Szóval nem tudom mikor megyek megint edzeni.

Most még a konyhába is alig bírok kivánszorogni...

Pedig mennék nagyon.

Nem is írtam megnektek milyen volt.  Hát jó, csak azok a fránya egészalakos tükrök ne lennének, még mindíg iszonyú dagadtan érzem magam. Miért van ez?

Pedig tudom hogy nem vagyok az, itt-ott még formálni kell az tény.

Szeretném ha tényleg az életem részévé válna az edzés, de olyan nehéz munka mellett.

Na de meggyógyulok, és  összeszedem magam. igérem .

 

Egy igazi harcos levele....

2

Azt hiszem ez a levél minden harcos hasznára válik, szívűnkből szól.  Engedélyt kértem a közzétételére. Köszönjük : )))

 

Kedves Harcos blogger!

Kezdek egy kis blablával, átugorhatod :)
Sajnos szeretek enni, de ami a legsajnálatosabb, hogy valószínűleg lelki eredetű
kényszerevésem van (vigasz és unaloműző és boldogságpótló és stresszoldó
szorongásoldó) ami a leg-leg, hogy gerincsérvvel küszködök, aszthmás vagyok így a
mozgással is van problémám. Totál katasztrófa... Mivel a gerinctornákra költök
pénzt, pszichológusra nem futja már, hiába vagyok tisztában azzal mitől van és a
problémákat mi váltja ki de nem tudom megoldani szakember nélkül.
Koplalással fogyóztam mindig és rendszeresen voltam rosszul, nem tudtam
koncentrálni, fáradt álmos voltam, de középiskolában el is ment, csak bólogatni
kellett az órákon. Most így egyetem mellett ez már nem megy és én sem vagyok már
annyira erős, illetve kifordulok magamból amit a férjem nem tolerál.
Így próbáltam ki mindenféle speckó diétát ami hatékony volt (pl. fehérjét
fehérjével, zöldséggel) amire a gatyám is ráment, próbáltam elhagyni a kenyeret ,
cukros dolgokat, tésztából is mértékkel és csak durum tésztát, azzal nem híztam, nem
fogytam.
Egyedül akkor fogytam mindig valamifajta pozitív változás történt az életemben
(fölvettek egyetemre, kidobtam a volt pasimat) akkor hiába ettem bármit bármekkora
mennyiségben fogytam de drasztikus módon, gyorsan. Aztán persze szépen visszafordult
minden...
Próbáltam azt is, hogy dohányzok. Azzal nem volt baj, bevált csak ugye az aszthmás
tüdőmnek.....
Próbáltam csak sporttal -futottam- fogyni, ugye aerob edzés pulzusmérővel
felszerelkezve... közérzetem jobb lett de fogyásnak jele sem. Súlyzózással meg csak
alakot lehet , tudtam formálni.
Próbáltam hányatni magam de a fogaim.....

A kalandom a Reductillal kezdődött, háziorvosom fölírta(mivel szív, érrendszeri
bajom nincs),
mit mondjak ... ő az igazi az életemben.... szépen lefogytam, végre el tudtam járni
mozogni , végre lett önbizalmam, nem voltam aluszékony, normális szintű lett a
vérnyomásom (viszonylag alacsony és kv-val működök )
Aztán be is tiltották.... Én összeesküvést sejtek a dologban de ez most mindegy...
Így elkezdtem "bogyózni", keresgéltem mi lehet hozzá fogható:

LÉNYEG
Sorolom:

1. Herbafast -semmi

2.reduce weight-semmi

3. Hoodia spray-semmi

4. Slimex- semmi

5. No apetite-semmi

6. Famblok-semmi+ álmosság

7. adiponix-semmi

8. hoodia bogyó (a zöld lágyzselatin)- jó volt míg nem hamisították, az eladók azt
csinálják hogy az első megrendelésnek eredetit küldenek aztán hamisat, ha eredeti
akkor kb. feleolyan a hatása mint a reductilnak, de teljesen rendben van, fogytam
mert nem ettem nem voltam éhes, nem voltam kívánós, sokat ittam. Nem lehet már
megkülönböztetni az eredetit a hamisítványtól.

9. pai you guo kapszula- ugyanaz mint a fenti: arany színű fóliás az eredeti arany
kapszulában, az ezüst fóliás, színes kapszulás kamu, ha eredeti akkor hat hasonlóan
mint a red és a hoodia.

10. pai you guo por, régen nagyon lórúgás volt, bitang hatással, fél tasakkal
szedtem naponta, most tervezem újravenni és ha még most is lórúgás akkor odatartom a
seggem rendesen !

11. szűztea kapszula- csak hashajtó

12. mindenféle étrend kiegészítős vitaminok, ásványi anyagok- semmi

13. almaecet-semmi, de mivel szeretem az ízét rendszeresen iszom és gyorsan nől a
hajam :) :D

14. maté tea-semmi

Amolyan gyomrot kitöltő ballasztanyagos cuccot nem próbáltam.

Reductilt nem rendelek neten ezek után, nyilván valóan hamisak.

Az, hogy hamis egy bogyesz egyből megérezni sőt odáig elmentem hogy 3asával szedtem
1 helyett és semmi, volt a régiből abból vettem be, hatott, mindig hagytam kontroll
bogyót, még van 1 szem eredeti reductilom is :) a féltve őrzött ereklyém,
Nobel-díjat adnék a kifejlesztőjének!

Soha nem felejtem el azokat a napokat amit vele töltöttem, megszabadultam a
legnagyobb ellenségemtől, a fellegekben jártam, nem voltam függője az ételnek, nem
érdekeltek az illatok, nem volt rá szükségem, nem hisztiztem, nem éheztem, nem
kívántam, nem volt lelkiismeret furdalásom , szabad voltam....

Ez van, én ennyi mindent próbáltam, sokat alapjáraton nem eszek-koleszos voltam és a
vékonykák zabáltak mindent össze mégis olyanok ... Lehet elmegyek dokihoz és
megnézetem a vérképem hátha van valami ami nem stimmel, addigis várom a porom.

Drogos , függő vagyok, mindig kaja után sóvárgok...

Üdvözlettel:

egy sorstárs.

2013 04 01 Genesis Sibutramine + edzés

1

Remélem mindenkinek jól sikerült a húsvét.

Nem szépítek semmit, ettem, ittam össze-vissza.  Vissza akartam fogni magam, de nagyon le voltam törve... Felvettem egy régi farmeromat és erezhetően feszült rajtam. (senki nem vette észre, és egyébként láthatatlan, a dolog de én érzem! Nem akarom túlreagálni a dolgot ... de soha többet kövéren!!!! Jött a pánik is egyből.... Persze a mérlegre nem mertem ráállni... Hónapok óta nem szedek semmit, jól éreztem magam. Nem is mértem magam .Senki nem mondta hogy híztam vagy ilyesmi.  Nem ettem túl sokat, odafigyeltem.

Megszólalt bennem a vészjelző, és döntöttem, mert erős vagyok, és akarom, és meg tudom csinálni, szóval összeszedtem magam és megtettem 31.-én elmentem az edzőterembe, körülnézni.  Tök izgultam,  de rájöttem, nem lehetek ennyire hülye, és csak a feszülő farmer járt a fejemben...és a fürdőruhám, jön a nyár…. És néztem az izzadó nőket, férfiakat... No majd én megmutatom... És vettem egy HÁROMHAVI bérletet.  Jó drága volt, de ez nagy kényszer.

Nem tudom holnap ráálljak-e a mérlegre... kéne, de félek. ( lehetek vagy 62 kiló)  Viszont holnap megyek is edzeni.  Ettől is félek. Gáz nem?  Régen jártam edzeni, és nagyon szerettem, remélem ez most is így lesz.  Ja és hogy kicsit megnyomjam a dolgokat holnaptól új kúrába kezdek.  Genesis Sibutramine 20 mg 1,5 tab. / nap.

Nem szeretnék edzés után felzabálni mindent, amit itthon találok!  Kis túró és cukormentes joghurt, ez lesz a jutalmam az első nap után.  Most muszáj gőzerővel csinálnom, mert a bérlet + a Genesis Sibutramine ( most 16eFt vettem)  kicsit megviselt anyagilag.  De azt hiszem ez a kettő együtt nagyot fog ütni!  Kiváncsi leszek így együtt milyen lesz a hatás!   Harcra fel!  Nem vinnyoghatok tovább, hogy azért nem megyek edzeni, mert kövér vagyok.... most azért fogok menni hogy NE legyek újra kövér.  No meg némi feszesítés sem árt.  A Sibutramine meg tesz róla, hogy még csak kedvem se legyen zabálni…

Közeledik a jövőhét : ))))

1

 

 

2013 Március 20 Újabb erős elhatározás -csíra-

0

Sziasztok!

Nálam nem változik semmi, nem szedek semmit már jó ideje, nem is fogyok de nem is hímom!  Nagyon féltem tőle hogy ha abbahagyom a sibutramine szedését akkor hipp-hopp visszaszedem a leadott kilóimat. De nem, 2-3 kiló jön megy, de erős kontroll alatt tartom magam.  Most 60 kiló körül mozgok.  (174 cm magas vagyok)

Hát igen az én "fajtám" a túlélésre lett tervezeve... Egy marok szotyolán elélek egy hétig, sőt még talán híznék is tőle... x1000 éve nagy túlélő lettem volna.

A mostani "állandónan zabáló de mégis iszonyú vékony csajok" meg mentek volna a levesbe.... Most nekeik áll a  világ, na de majd jól megmutatjuk nekik!

Mert ugye csak az nem hizlal amit nem eszünk meg....

És igen 100 x megondolom mit eszek meg .  Változatlanul nagyon keveset eszem, és megválogatom hogy mit.  Még olyan 3-4-5 kiló az ami zavar, de azthiszem ez már csak sporttal megy majd le, de az is lehet hogy nem megy le csak átalakul.

De mégsem vagyok elégedett magammal.  Még mindíg nem jó.  Mindenki nagyon csinosnak és karcsúnak tart, de én nem látom magam annak. Valószínűleg soha nem is fogom.

Nem is tudom mit nyavajgok itt hát tök sokat fogytam, 17 kilót, az nem semmi, és tartom a súlyom... Borzasztó szánalmasnak tartom magam ...

Erősen gondolkozom azon hogy eljárjak edzeni, van egy nagyon kedves barátom, ő végignézte a szenvedésemet, na persze neki könnyű... eleve pasiból van, tök más anyagcserével és testzsírszázalékkal , na meg 10x éves testépítő gyakorlattal bír.

Igazi fanatikus, becsülöm nagyon érte. Igazi szertartás az edzése, meg a kajáinak az összerakása... Küldött is egy linket , hát érdemes megnézni... ( ajánlom benne a kaja összekészítésést : )))

 

 

Mindig piszkál hogy edzek, de ezidáig nem mertem lemenni , mert ott vannak azok a miss picsák kiöltözve , a genetikailag tökéletes testükkel, meg a műmellükkel, műkörmükkel ott teszik veszik magukat.

Én meg a trampli ... mackónadrágba, a fenekem takargatva... bénázzak ott...

Mostmár talán lemennék, azt hiszem jövőhéten megpróbálkozom vele.

Ja igen, mindig ezt mondom hogy jövőhéten, eddig azt mondtam hogy túl kövér vagyok edzeni járni, most meg x. alkalommal hogy majd jövőhéten....

Furcsa ez a jövőhét, nem akar eljönni.. : )))))

Valószínűleg ha elkezdek majd edzeni ( ha...) akkor megint majd szednem kell valamit... Mert amikor régebben edzeni jártam, olyan -de -olyan éhség tört rám edzések után hogy a fél hűtőt fel tudtam volna zabálni!  És nem fogytam, és nem híztam... Mondjuk az izmaim nagy százaléka abból az időből származik...

Majd szorítsatok nekem ,  hogy tényleg eljöjjön a jövőhét : ))))

Tavasz Van! 2013 03 08

0

 

Melyiket választanád?

 

 

 

Tavasz van! 2013 Március 4

0

Mindeki érzi hogy végre itt a vége ennek a hosszú télnek.

Dübörögnek a fogyókurás készítményeket népszerűsítő reklámok.  Kicsit már sok is... Minap betévedtem a patikába, és megdöbbenve láttam hogy brutális mennyiségű fogyasztószerrel készülnek a rohamra.

Engem is elárasztottak a levelek, igyekszem megválaszolni mind,de tényleg, most pár napig itthon vagyok , szóval  mindenkinek válaszolni fogom igérem!

Köszönöm az aggóodó leveleket is, igen megvagyok, nem híztam nem fogytam, de továbbra sem vagyok elégedett magammal, lehet hogy soha nemis leszek....

Sok levelet kapok, és nem szabad türelmetlennek, és kétségbeesettnek lenni! ( Igen , én is az voltam,  és most osztom itt az észt... ) Szóval ha valaki 100x kiló akkor ne akarjon egy hónap alatt 20x kilót fogyni, kicsikéim nincs az a csodaszer!  Hosszú távra tervezünk! Egyszer leadni, aztán -Viszlát kövérség- Soha többé... de ehez idő kell. Én tapasztalatból mondom, heti 1,5 -1,7 kilót leadni simán lehet, de ne akarjatok többet! Okosan, türelmesen, biztonságosan. Ha meg túl sokat akarsz , -5 kg / hét, meg ilyenek akkor csak csalódni fogsz! Nem vizet, és izmot akarunk leadni , hanem zsírt!

Nagyon sokat segít egy jól -és biztonságosan megválasztott gyógyszer.  Végre megszabadulni a gyötrő éhségtől, nincs annál jobb!  De attól még enni kell, működnünk kell. Oda kell figyelni, és hinni magunkban, bízni és akarni.

Slimex , Regenon tapasztalatot keresek!

1

Sziasztok!

Olyan harcosokat keresek akik kipróbálták már a REGENON, vagy a SLIMEX fogyasztószereket.  Sehol semmi infó róluk, sem egy blog , fórum vagy valami, csak az eladók sztárolják saját portékájukat.  Ha esetleg valaki megosztaná  a tapasztalatait , szívesen közzétenném a blogban.

Mindenki okulására.

Eladók, forgalmazók, terjesztők, ti ne írjatok!  Csak olyanok akik tényleg szedték.

Köszönöm

 

Ja és de írj: harcom.blogger@gmail.com

 

Eltelt jó pár hét, és nem kaptam megbízható beszámolót, leírást.

Nos, rossz voltam és kipróbáltam.  De csak egy hétig, régóta érdekelt, és miért is ne?

Regenon,  no ezt úgy kell szedni hogy 30 kilónként 1 szem, vagyis az én 60 kilómmal napi két szem.

Na ez pörget ám rendesen, az első nap már éreztem hogy nem kispályás.  Nem bírtam magammal, tenni-venni és nem elfáradni, csak inni, tök jó!  Csakhogy estére azért megéheztem... Sőt hangos gyomorkorgást is hallottam... De mivel nagyon tetszett ez a pörgető hatás, és itt a tavasz, gondoltam belevágok a nagytakarításba... ment mint a fene. Tetszik.  De mivel annyit mozogtam, este muszály volt ennem.  Jóleső fáradság, aránylag jó alvás. Ettől féltem is hogy nem tudok majd aludni, de ment.

Eredmény egy hét távlatából -40 deka !!!!! ez szégyen.....nem nagyon értem, mondjuk 2 szülinap, meg nem is figyeltem oda... Végülis csak egy próba volt.

Vélemény: A pörgető hatása nagyon tetszett, végre nem voltam fáradt, és olyan energikus voltam mint soha. Azt gondolom hogy ezt a hatását talán akkor lehetne a legjobban kihasználni ha edzenék.  Igen sport mellé kiváló lehet. Sőt .

Ezt az egy hetet nem tarom kellő időnek ahoz hogy kimerítőbb véleményt alkossak.

Azt hiszem majd nekifutok mégegyszer, konkrétabb adatokkal.  Talán , nyomok majd mellé egy kis sibutramint is, hátha fokozza a hatásást.  Na meg edzeni kéne mellette.

 


2013 Január 16 Szerda Minden az agyban dől el....

0

Sziasztok!

Köszönöm neketek a sok levelet és hozzászólást.

Sok elkeseredett, és kétségbeesett levelet kapok.  Tudom mit éreztek.

Az elszántság mindenkiben ott van, de kitartónak is kell lenni, és nem szabad elhinni mindent amit olvastok, annyi minden van fent az interneten, és sajnos túl sok hülyeség is. Most indul a szezon, dübörögnek a fittnesstermek ,  diétás menüket hirdető cégek,  otthoni fittness gépek, és nem utolsó sorban a csodás alakot igérő fogyasztószerek. Ezek lehetnek  bio, shake, kaktusz, káposzta, zöld tea, mályva, turbo, szűztea, króm, klimin, karnitin, na meg a jó ég tudja.... ihatod, eheted, kenheted.... ülhetsz a wc.-n naphosszat... A fittness termek is üresek lesznek, pár hét vagy hónap....

Én azt mondom és 10x év tapasztalata beszél belőlem hogy ezek szart sem érnek. Vagyis a gyártónak , forgalmazónak biztos, de nincsenek csodák!  A mozgás és sport jó és le a kalappal azoknak akik valóban kitartóak és rendszeresen járnak fittnessbe. De ezt nem mindenki tudja megtenni, sajnos...

Csak az fogyaszt amit NEM ESZEL MEG!  Nem a gyomrunkat kell teletömni ilyen álságos szerekkel, hanem az éhségérzetet kell megszüntetni. Igen tudom milyen az amikor annyira éhes vagy hogy szinte fájdalmaid vannak, és agresszív leszel, kiélesedik a szaglásod, szinte minden gondolatod, és sejted a kaja körül forog.  És akkor a tested dikktál az agyadnak , nem tudod irányítani magad és vége... össze vissza eszel mindent, édesresósat-sósra édeset.... Aztán jön a lelkiismertfurdalás...

Szóval az éhségérzetet kell kiküszöbölni, és ennyi.

És van ami megszünteti az éhséget , és végre a magd ura leszel, végre irányíthatod a tested. És olyan lesz amilyet mindig is akartál.  Minden az agyban dől el, az éhség is, és ha van az vegyület ami ezt megszünteti, akkor ide vele!