Sziasztok!

Olyan harcosokat keresek akik kipróbálták már a REGENON, vagy a SLIMEX fogyasztószereket.  Sehol semmi infó róluk, sem egy blog , fórum vagy valami, csak az eladók sztárolják saját portékájukat.  Ha esetleg valaki megosztaná  a tapasztalatait , szívesen közzétenném a blogban.

Mindenki okulására.

Eladók, forgalmazók, terjesztők, ti ne írjatok!  Csak olyanok akik tényleg szedték.

Köszönöm

 

Ja és de írj: harcom.blogger@gmail.com

 

Eltelt jó pár hét, és nem kaptam megbízható beszámolót, leírást.

Nos, rossz voltam és kipróbáltam.  De csak egy hétig, régóta érdekelt, és miért is ne?

Regenon,  no ezt úgy kell szedni hogy 30 kilónként 1 szem, vagyis az én 60 kilómmal napi két szem.

Na ez pörget ám rendesen, az első nap már éreztem hogy nem kispályás.  Nem bírtam magammal, tenni-venni és nem elfáradni, csak inni, tök jó!  Csakhogy estére azért megéheztem... Sőt hangos gyomorkorgást is hallottam... De mivel nagyon tetszett ez a pörgető hatás, és itt a tavasz, gondoltam belevágok a nagytakarításba... ment mint a fene. Tetszik.  De mivel annyit mozogtam, este muszály volt ennem.  Jóleső fáradság, aránylag jó alvás. Ettől féltem is hogy nem tudok majd aludni, de ment.

Eredmény egy hét távlatából -40 deka !!!!! ez szégyen.....nem nagyon értem, mondjuk 2 szülinap, meg nem is figyeltem oda... Végülis csak egy próba volt.

Vélemény: A pörgető hatása nagyon tetszett, végre nem voltam fáradt, és olyan energikus voltam mint soha. Azt gondolom hogy ezt a hatását talán akkor lehetne a legjobban kihasználni ha edzenék.  Igen sport mellé kiváló lehet. Sőt .

Ezt az egy hetet nem tarom kellő időnek ahoz hogy kimerítőbb véleményt alkossak.

Azt hiszem majd nekifutok mégegyszer, konkrétabb adatokkal.  Talán , nyomok majd mellé egy kis sibutramint is, hátha fokozza a hatásást.  Na meg edzeni kéne mellette.