Mindeki érzi hogy végre itt a vége ennek a hosszú télnek.

Dübörögnek a fogyókurás készítményeket népszerűsítő reklámok.  Kicsit már sok is... Minap betévedtem a patikába, és megdöbbenve láttam hogy brutális mennyiségű fogyasztószerrel készülnek a rohamra.

Engem is elárasztottak a levelek, igyekszem megválaszolni mind,de tényleg, most pár napig itthon vagyok , szóval  mindenkinek válaszolni fogom igérem!

Köszönöm az aggóodó leveleket is, igen megvagyok, nem híztam nem fogytam, de továbbra sem vagyok elégedett magammal, lehet hogy soha nemis leszek....

Sok levelet kapok, és nem szabad türelmetlennek, és kétségbeesettnek lenni! ( Igen , én is az voltam,  és most osztom itt az észt... ) Szóval ha valaki 100x kiló akkor ne akarjon egy hónap alatt 20x kilót fogyni, kicsikéim nincs az a csodaszer!  Hosszú távra tervezünk! Egyszer leadni, aztán -Viszlát kövérség- Soha többé... de ehez idő kell. Én tapasztalatból mondom, heti 1,5 -1,7 kilót leadni simán lehet, de ne akarjatok többet! Okosan, türelmesen, biztonságosan. Ha meg túl sokat akarsz , -5 kg / hét, meg ilyenek akkor csak csalódni fogsz! Nem vizet, és izmot akarunk leadni , hanem zsírt!

Nagyon sokat segít egy jól -és biztonságosan megválasztott gyógyszer.  Végre megszabadulni a gyötrő éhségtől, nincs annál jobb!  De attól még enni kell, működnünk kell. Oda kell figyelni, és hinni magunkban, bízni és akarni.