Sziasztok!

Nálam nem változik semmi, nem szedek semmit már jó ideje, nem is fogyok de nem is hímom!  Nagyon féltem tőle hogy ha abbahagyom a sibutramine szedését akkor hipp-hopp visszaszedem a leadott kilóimat. De nem, 2-3 kiló jön megy, de erős kontroll alatt tartom magam.  Most 60 kiló körül mozgok.  (174 cm magas vagyok)

Hát igen az én "fajtám" a túlélésre lett tervezeve... Egy marok szotyolán elélek egy hétig, sőt még talán híznék is tőle... x1000 éve nagy túlélő lettem volna.

A mostani "állandónan zabáló de mégis iszonyú vékony csajok" meg mentek volna a levesbe.... Most nekeik áll a  világ, na de majd jól megmutatjuk nekik!

Mert ugye csak az nem hizlal amit nem eszünk meg....

És igen 100 x megondolom mit eszek meg .  Változatlanul nagyon keveset eszem, és megválogatom hogy mit.  Még olyan 3-4-5 kiló az ami zavar, de azthiszem ez már csak sporttal megy majd le, de az is lehet hogy nem megy le csak átalakul.

De mégsem vagyok elégedett magammal.  Még mindíg nem jó.  Mindenki nagyon csinosnak és karcsúnak tart, de én nem látom magam annak. Valószínűleg soha nem is fogom.

Nem is tudom mit nyavajgok itt hát tök sokat fogytam, 17 kilót, az nem semmi, és tartom a súlyom... Borzasztó szánalmasnak tartom magam ...

Erősen gondolkozom azon hogy eljárjak edzeni, van egy nagyon kedves barátom, ő végignézte a szenvedésemet, na persze neki könnyű... eleve pasiból van, tök más anyagcserével és testzsírszázalékkal , na meg 10x éves testépítő gyakorlattal bír.

Igazi fanatikus, becsülöm nagyon érte. Igazi szertartás az edzése, meg a kajáinak az összerakása... Küldött is egy linket , hát érdemes megnézni... ( ajánlom benne a kaja összekészítésést : )))

 

 

Mindig piszkál hogy edzek, de ezidáig nem mertem lemenni , mert ott vannak azok a miss picsák kiöltözve , a genetikailag tökéletes testükkel, meg a műmellükkel, műkörmükkel ott teszik veszik magukat.

Én meg a trampli ... mackónadrágba, a fenekem takargatva... bénázzak ott...

Mostmár talán lemennék, azt hiszem jövőhéten megpróbálkozom vele.

Ja igen, mindig ezt mondom hogy jövőhéten, eddig azt mondtam hogy túl kövér vagyok edzeni járni, most meg x. alkalommal hogy majd jövőhéten....

Furcsa ez a jövőhét, nem akar eljönni.. : )))))

Valószínűleg ha elkezdek majd edzeni ( ha...) akkor megint majd szednem kell valamit... Mert amikor régebben edzeni jártam, olyan -de -olyan éhség tört rám edzések után hogy a fél hűtőt fel tudtam volna zabálni!  És nem fogytam, és nem híztam... Mondjuk az izmaim nagy százaléka abból az időből származik...

Majd szorítsatok nekem ,  hogy tényleg eljöjjön a jövőhét : ))))