Remélem mindenkinek jól sikerült a húsvét.

Nem szépítek semmit, ettem, ittam össze-vissza.  Vissza akartam fogni magam, de nagyon le voltam törve... Felvettem egy régi farmeromat és erezhetően feszült rajtam. (senki nem vette észre, és egyébként láthatatlan, a dolog de én érzem! Nem akarom túlreagálni a dolgot ... de soha többet kövéren!!!! Jött a pánik is egyből.... Persze a mérlegre nem mertem ráállni... Hónapok óta nem szedek semmit, jól éreztem magam. Nem is mértem magam .Senki nem mondta hogy híztam vagy ilyesmi.  Nem ettem túl sokat, odafigyeltem.

Megszólalt bennem a vészjelző, és döntöttem, mert erős vagyok, és akarom, és meg tudom csinálni, szóval összeszedtem magam és megtettem 31.-én elmentem az edzőterembe, körülnézni.  Tök izgultam,  de rájöttem, nem lehetek ennyire hülye, és csak a feszülő farmer járt a fejemben...és a fürdőruhám, jön a nyár…. És néztem az izzadó nőket, férfiakat... No majd én megmutatom... És vettem egy HÁROMHAVI bérletet.  Jó drága volt, de ez nagy kényszer.

Nem tudom holnap ráálljak-e a mérlegre... kéne, de félek. ( lehetek vagy 62 kiló)  Viszont holnap megyek is edzeni.  Ettől is félek. Gáz nem?  Régen jártam edzeni, és nagyon szerettem, remélem ez most is így lesz.  Ja és hogy kicsit megnyomjam a dolgokat holnaptól új kúrába kezdek.  Genesis Sibutramine 20 mg 1,5 tab. / nap.

Nem szeretnék edzés után felzabálni mindent, amit itthon találok!  Kis túró és cukormentes joghurt, ez lesz a jutalmam az első nap után.  Most muszáj gőzerővel csinálnom, mert a bérlet + a Genesis Sibutramine ( most 16eFt vettem)  kicsit megviselt anyagilag.  De azt hiszem ez a kettő együtt nagyot fog ütni!  Kiváncsi leszek így együtt milyen lesz a hatás!   Harcra fel!  Nem vinnyoghatok tovább, hogy azért nem megyek edzeni, mert kövér vagyok.... most azért fogok menni hogy NE legyek újra kövér.  No meg némi feszesítés sem árt.  A Sibutramine meg tesz róla, hogy még csak kedvem se legyen zabálni…