Kezdek jobban lenni, de még mindig elég nyamvadt vagyok....                                         Rendesen elkapott ez a nyavaja.

Annyira meleg volt ma, nem is értem hol van a tavasz? Télből a nyárba.... Péntekre meg 27-30 fokot jósolnak. Hétvégén már fürdőruhában leszünk???? Nem is tudom mennyi gyantám van : )   Lépten nyomon azt látom hogy mindenki nyári cuccokban járkál, hát mit ne mondjak azért nincs mindenhol rendben az önkritika…

Alapjáraton nagyon szeretem a telet, az őszt. A színeit, illatát.  Amikor jól be lehet öltözni, puha meleg pulcsik mögé elbújni, olyankor mindenki egyforma…. Nincsenek szemtelenül rövid nadrágban rohangáló tinilányok.

Szenvedek is minden reggel hogy mi a fenét vegyek fel… Pedig nem kéne, tudom…. Még mindig tele van a szekrényem  az előző testem hagyatékával.  Párat sajnálok, mert nagyon szerettem őket, de olyan jó hogy leesnek rólam : )))))    Azt hiszem a jövő héten végleg kipakolom a   44, 42, méreteket és helyet csinálok a 36,38-as ruháimnak….. Párat azért megtartok amolyan elrettentési  célzattal.

 

Minap mértem magam 61,1 kg –nem olyan rossz, de vigyázni kell!  Hipp-hopp visszajöhetnek a kilók.