Sziasztok!

Tudom hogy rég írtam, minden rendben van velem csak annyi dolgom, van hogy néha kicsit szét vagyok esve.

Köszönöm azt a rengeteg levelet, amit kapok tőletek, mindig válaszolok mindenkinek, nem legyetek türelmetlenek, csak hát dolgozom is meg család is... Maximum 2 nap és megírom a válaszokat. Ezért is van, hogy hanyagolom a blogot mostanában, mert inkább a személyes hangvételű magánleveleket részesítem előnyben. Tudom, hogy sokaknak nagyon fontos hogy megosszák a történetüket, és néha bele is szakad a szívem, mert tudom min mentek keresztül.

Tudjátok sokszor kíméletlenül őszinte, vagyok , de azt hiszem ezt el is várjátok. Mert ha egy idegennek ( nekem)  mélységes őszintésséggel kiöntitek a szíveteket akkor ezt tőlem is elvárjátok. Azt hiszem nem csak reményt, de erőt is adok nektek, és én is azt kapok tőletek.  Velem nem volt senki, egyedül szenvedtem.  De nektek nem kell egyedül lennetek.  Én itt vagyok.

Viszont, nagyon sok köszönőlevelet is kapok, ami nagy büszkeséggel tölt el, mert segítségemmel,  sok - sok élet változik meg , és nagyon büszke vagyok rátok!!!!!

Idézet egy tegnapi levélből:

„nem jelentkeztem egy ideje, gondoltam megírom.......25!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!25!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  lement rólam 25 kiló...25.....hihetetlen, olyan jó ezt leírni!

ma mértem el, és tudósítok is róla azonnal!:))) gondoltam, nem írok minden elvesztett kilóról és megvárom a mérföldkövet...nos, azt hiszem, hogy ez már mérföldkő:)

Egyszerűen döbbenetes, mindenki ki van akadva a környezetemben, én meg nagyon örülök, olyan hálás vagyok neked!!!! írtam régen, még márciusban:"már az öveimet is beljebb kell húznom és az óraszíjam is beljebb van, de akkor leszek nagyon boldog ha újra feljön az ujjamra a karikagyűrűm!:)"

nos, jelentem, a karikagyűrűm már forog is az ujjamon, az öveimet pedig le kell cserélnem, mert a legtöbbre már újabb lyukakat is kellett tenni. Rémlem, hogy büszke vagy rám:))

Nagyon el vagyok ám képedbe, mert bár nagyon reménykedtem de azért  ilyen eredményekben nem is gondolkodtam. a lábam már most olyan vékony -pedig még 10kg van rajtam -, hogy 10 éve volt ilyen, és az arcomat is újra fel lehet ismerni, nincs püffedt, szürke bőr.

bízom benne, hogy hamar lemegy a maradék 10kg is, és abban főleg, hogy ez soha de soha többet nem fog visszajönni. vitaminokat pótolom már, a szédülés el is múlt, de mostanában meg nem alszom. de annyi baj legyen:)) „

 

És ez csak egy levél a sok közül!   Higgyetek , és lássátok, igenis meg lehet csinálni!

Drága harcosaim, csak egy életünk van, és az csak rajtunk múlik, hogy éljük le, mert igenis lehet rajta változatni!

 

Szóval itt vagyok, és csak írom a leveleket, nektek : )

harcom.blogger@gmail.com