Az én harcom , magammal

Küzdelem a kilókkal, az örök fogyókúrázó harca, aki mindent kipróbált. Önhányatástól az illegális fogyasztószerig. Most megint nagyon elszánt vagyok, tarts velem megosztom veled a küzdelmemet.

Legfrissebb bejegyzések
Feedek
Megosztás
Címkefelhő

Slimex , Regenon tapasztalatot keresek!

1

Sziasztok!

Olyan harcosokat keresek akik kipróbálták már a REGENON, vagy a SLIMEX fogyasztószereket.  Sehol semmi infó róluk, sem egy blog , fórum vagy valami, csak az eladók sztárolják saját portékájukat.  Ha esetleg valaki megosztaná  a tapasztalatait , szívesen közzétenném a blogban.

Mindenki okulására.

Eladók, forgalmazók, terjesztők, ti ne írjatok!  Csak olyanok akik tényleg szedték.

Köszönöm

 

Ja és de írj: harcom.blogger@gmail.com

 

Eltelt jó pár hét, és nem kaptam megbízható beszámolót, leírást.

Nos, rossz voltam és kipróbáltam.  De csak egy hétig, régóta érdekelt, és miért is ne?

Regenon,  no ezt úgy kell szedni hogy 30 kilónként 1 szem, vagyis az én 60 kilómmal napi két szem.

Na ez pörget ám rendesen, az első nap már éreztem hogy nem kispályás.  Nem bírtam magammal, tenni-venni és nem elfáradni, csak inni, tök jó!  Csakhogy estére azért megéheztem... Sőt hangos gyomorkorgást is hallottam... De mivel nagyon tetszett ez a pörgető hatás, és itt a tavasz, gondoltam belevágok a nagytakarításba... ment mint a fene. Tetszik.  De mivel annyit mozogtam, este muszály volt ennem.  Jóleső fáradság, aránylag jó alvás. Ettől féltem is hogy nem tudok majd aludni, de ment.

Eredmény egy hét távlatából -40 deka !!!!! ez szégyen.....nem nagyon értem, mondjuk 2 szülinap, meg nem is figyeltem oda... Végülis csak egy próba volt.

Vélemény: A pörgető hatása nagyon tetszett, végre nem voltam fáradt, és olyan energikus voltam mint soha. Azt gondolom hogy ezt a hatását talán akkor lehetne a legjobban kihasználni ha edzenék.  Igen sport mellé kiváló lehet. Sőt .

Ezt az egy hetet nem tarom kellő időnek ahoz hogy kimerítőbb véleményt alkossak.

Azt hiszem majd nekifutok mégegyszer, konkrétabb adatokkal.  Talán , nyomok majd mellé egy kis sibutramint is, hátha fokozza a hatásást.  Na meg edzeni kéne mellette.

 


2013 Január 16 Szerda Minden az agyban dől el....

0

Sziasztok!

Köszönöm neketek a sok levelet és hozzászólást.

Sok elkeseredett, és kétségbeesett levelet kapok.  Tudom mit éreztek.

Az elszántság mindenkiben ott van, de kitartónak is kell lenni, és nem szabad elhinni mindent amit olvastok, annyi minden van fent az interneten, és sajnos túl sok hülyeség is. Most indul a szezon, dübörögnek a fittnesstermek ,  diétás menüket hirdető cégek,  otthoni fittness gépek, és nem utolsó sorban a csodás alakot igérő fogyasztószerek. Ezek lehetnek  bio, shake, kaktusz, káposzta, zöld tea, mályva, turbo, szűztea, króm, klimin, karnitin, na meg a jó ég tudja.... ihatod, eheted, kenheted.... ülhetsz a wc.-n naphosszat... A fittness termek is üresek lesznek, pár hét vagy hónap....

Én azt mondom és 10x év tapasztalata beszél belőlem hogy ezek szart sem érnek. Vagyis a gyártónak , forgalmazónak biztos, de nincsenek csodák!  A mozgás és sport jó és le a kalappal azoknak akik valóban kitartóak és rendszeresen járnak fittnessbe. De ezt nem mindenki tudja megtenni, sajnos...

Csak az fogyaszt amit NEM ESZEL MEG!  Nem a gyomrunkat kell teletömni ilyen álságos szerekkel, hanem az éhségérzetet kell megszüntetni. Igen tudom milyen az amikor annyira éhes vagy hogy szinte fájdalmaid vannak, és agresszív leszel, kiélesedik a szaglásod, szinte minden gondolatod, és sejted a kaja körül forog.  És akkor a tested dikktál az agyadnak , nem tudod irányítani magad és vége... össze vissza eszel mindent, édesresósat-sósra édeset.... Aztán jön a lelkiismertfurdalás...

Szóval az éhségérzetet kell kiküszöbölni, és ennyi.

És van ami megszünteti az éhséget , és végre a magd ura leszel, végre irányíthatod a tested. És olyan lesz amilyet mindig is akartál.  Minden az agyban dől el, az éhség is, és ha van az vegyület ami ezt megszünteti, akkor ide vele!