Az én harcom , magammal

Küzdelem a kilókkal, az örök fogyókúrázó harca, aki mindent kipróbált. Önhányatástól az illegális fogyasztószerig. Most megint nagyon elszánt vagyok, tarts velem megosztom veled a küzdelmemet.

Legfrissebb bejegyzések
Feedek
Megosztás
Címkefelhő

Megmenteni a házasságot, kapcsolatot…

0

Sok levelet kapok, melyben megható őszintésséggel írtok magatokról, és kéritek a segítségemet, tanácsaimat.  Melyet ezúton is köszönök nektek.

Sokan szeretnétek megmenti a kapcsolatotokat azzal ,hogy rendbe hozzátok magatokat, lefogytok és úgy gondoljátok ez a megoldás. Persze sokan azt is mondják, hogy nem ez számít, mert ha valaki szereti a másikat az úgy szereti ahogy van, de azért gondoljuk csak végig.

A nagy szerelem szelíd szeretetté válik az idő múlásával, és ez törvényszerű, mennek az évek, és igen sajnos nem figyelünk annyira már magunkra… Jönnek a gyerekek, a munkahelyi stressz, és jönnek a kilók, szép csendben rakódnak ránk, észrevétlenül. Persze érezzük, hogy itt-ott nem stimmel valami, egy kis hurka, némi narancsbőr… és már kendő nélkül ki sem megyünk a strandra..

Aztán jönnek a megjegyzések, „jaj de megváltoztál” hmmmm, és párunk is beszól néha, ami jobban fáj mint bármi..” – Biztos ezt akarod felvenni? „ „- Olyan furcsán áll rajtad..” „ – Megasszonyosodtál” stb…

És elkezdjük magunkat iszonyúan érezni, csak állunk a tükör előtt, bambán, és nem értjük mi is történt velünk, a testünkkel. Elkezdünk undorodni magunktól, takargatjuk magunkat, de jó hogy ősz van, jöhetnek a kabátok, és a mindent eltakaró hosszú kardigánok. De az sem segít… hiszen azt is le kell venni. A szexhez semmi kedvünk, csak elfordulunk, szégyenlősek leszünk, és egyre jobban távolodunk a párunktól.

Igen, tudom, hogy sokan érzik ezt, de ha már ezt tudod, akkor elindultál valamerre, megvan az elhatározás csírája.. Hiszen ha lefogynál, megnőne az önbizalmad, visszatérne az életkedved, jobban éreznéd magad. És a párunk, ó a gyarló férfiak, oly büszkén sétálgatnának mellettünk, „igen ez az én párom” és ha látod ezt rajta… az piszok jó érzés.

Nem kell kocka has, sem kigyúrt bicepsz, nőnek maradni, nőiesen, lágy vonalakkal. Amit most betakarnak az undorító hurkák… a háj, amit próbálsz eltakarni, a narancsbőr.. és a melltartó is bevág a hónod alatt…

Itt az ősz, de jön a nyár, gyorsan megy az idő, határozd el magad… és vágj bele, hiszen csak egy életed van, rajtad múlik hogyan éled.

Minden este gondolj arra lefekvés előtt, hogy pár hónap és az új fürdőruhádban vonulsz végig a strandon, büszkén, magabiztosan. Minden egyes falat amit nem eszel meg , az segít ebben… hogy elérd a célod..

Nem szabad feladni, nem szabad arra gondolni, hogy ilyen vagyok és kész… nem, akard elbűvölni a párodat, akard, hogy büszke legyen rád, hogy úgy nézzen rád… és te, te is legyél büszke magadra…

De ezért is meg kell harcolni, hogy hogyan? Gondold végig, és ha segítség kell, akkor írj!  harcom.blogger@gamail.com Ne hagyd el magad…

Meg lehet csinálni, sőt meg is fogod csinálni!  Mindenkiben ott az erő, az elhatározás.

Sibutramine , Szibutramin ára, beszerzése, és egyebek.

1

Kedves Harcos, és leendő Harcosok!

 

Nagyon kedves tőletek hogy sokan így írjátok alá a nekem küldött levelet:  Kati Haros….Gabi Harcos… stb…

Még mindig sokan kérdezitek tőlem, hogy milyen fogyasztószert vegyenek… mennyibe kerül… honnan rendeljenek.. stb.

És azt is írjátok nekem, hogy sok „webáruház „nem üzemel, illetve látod, olvasod, de hiába rendelsz, nem kapsz semmit.

Ennek több oka is lehet… Lehet hogy elfogyott nekik… vagy éppen már nem foglalkoznak a dologgal. Hát igen, ilyenkor illő lenne a weboldalt passzivá tenni. Mert sokan rendelnek és sokan várnak a semmire. Ezt jómagam is kipróbáltam… Nem mintha webáruházból venném a bogyóimat… de írtam… kértem… és hát nem történt semmi…

Fogyasztószer… milyet válasszak? Ez örök kérdés… És egyre nagyobb a gubanc a piacon…

Feltűnnek, aztán gyorsan eltűnnek újabb és újabb szerek a piacon…

Hogy érdemes –e kipróbálni az újdonságokat?   Hát én már nem teszem…

Ami évek óta kapható, megbízható helyről, és rengeteget bizonyított, miért kellene más?  Csodák nincsenek… Én maradok a szokásos Genesis Sibutramine 20 mg –nél.

Mostanában nem volt sikeresebb, megbízhatóbb szer nála… akkor minek is váltani?

És az ára is változatlan egy doboz azaz 100 szem Genesis Sibutramine 20 mg 17 eft ,

A postaköltség 2000 ft . Jó soknak tűnhet de , 100 szem , az háromhavi adag..

Megint jön a kánikula… megint jön a pánik…

De nem kell ennek így lennie…

 

Ha kérdésed van keress.  harcom.blogger@gmail.com –ra írj….

 

 

 

 

Hamis és illegális fogyasztószerek Sibutramine , szibutramin

1

Kedves Harcosok!

Nemis gondolnánk, hogy mennyire vigyáznak ránk....

http://www.ogyi.hu/page.php?item=1067

111 ország közel 200 hatósága vett részt a PANGEA VII elnevezésű akcióban (2014. május 13-20.), melynek célkeresztjében ezúttal az internetes hamis gyógyszer-kereskedelem mögött álló szervezett bűnhálózatok voltak.

A PANGEA VII a résztvevő országok számát tekintve a legnagyobb világméretű összefogás, amelynek célja az internetes hamis gyógyszer-kereskedelem mögött álló bűnszervezetek feltérképezése és felszámolása. Az idei akció eredményeképp világszerte 1235 nyomozás indult el, több mint 19 000 illegális gyógyszerhirdetés tartalmazó közösségi médiafelületet és 10600 weboldalt tiltottak le, a vám- és más hatóságok 543 000 illegális gyógyszerforgalmazó honlapokhoz köthető csomagot ellenőriztek, melyből 20 000-et foglaltak le.

A PANGEA VII elnevezésű akciót az INTERPOL koordinálta a Vám Világszervezettel (WCO), a Permanent Forum on International Pharmaceutical Crime (PFIPC) szervezetével, az európai gyógyszerhatóságokat tömörítő Heads of Medicines Agencies Working Group of Enforcement Officers (WGEO) munkacsoporttal, a Pharmaceutical Security Institute-tal (PSI), valamint az Eurpollal együttműködve, a megvalósulást továbbá a Center for Safe Internet Pharmacies (CSIP), a G2 Web Services, a LegitScript, a MasterCard, a Microsoft, a PayPal és a Visa támogatta.

Az akcióban Magyarország részéről a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a Rendőrség valamint a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet Országos Gyógyszerészeti Intézet Főigazgatósága (GYEMSZI OGYI) vett részt.

A magyar hatóságok 49 olyan weboldalt azonosítottak be, amely kifejezetten a magyar fogyasztókat célozta meg. A hatóságok a próbavásárlások során 27 weboldalról rendeltek, melyből 20 teljesítette a gyógyszereket és étrend-kiegészítőket tartalmazó rendelést. A GYEMSZI OGYI laboratóriuma 24 mintát vizsgált meg, melyből 8 bizonyulthamisítványnak, a többi pedig illegálisnak. A hamisítványnak bizonyult termékek a feltüntetettől eltérő hatóanyagot, vagy a feltüntetettől eltérő mennyiségű hatóanyagot tartalmaztak.

A vizsgált gyógyszermintákban azonosított hatóanyagok 67 %-a szexuális zavarok kezelésére alkalmazott, 26 %-a fogyasztó hatású, 7 % -a pedig anabolikus szteroid volt.

A laboratórium eredményei alapján a GYEMSZI OGYI az illegális weboldalak üzemeltetői ellen feljelentést tesz az eljárás lefolytatására hatáskörrel rendelkező szervnél és kezdeményezi az illegális weboldalak eltávolítását is.


Tanulság ... vigyáznak ránk.. de azért ez megdöbbentő...

Nagyon sokan panaszkodtak nekem  hogy hiába rendelték meg , nem kaptak semmit.... Hát most inkább örüljetek neki... Hamis... 24 mintából 8 hamis...

Na ezért mondom én azt hogy óvatosan a rendeléssel....

Tényleg csak is kizárólag megbízható helyről...!

Most még kevesebb lehetőség marad számunkra....

Mondjuk nincs lehetetlen, aki akar az úgyis hozzájut ...

Úgy mint én  : )
2014 03 24 Tavaszi lelkizés...

1

Igen megint régen nem írtam…

Változatlanul nagyon sok levelet kapok, amit nagyon köszönök nektek, egy levél sem marad válasz nélkül!

Viszont feltűnt hogy mostanában nagyon sok depressziós hangvételű levél érkezik…

Sokan így ismeretlenül is, megosztják velem a problémáikat.

Ezért én nagyon hálás vagyok, sokkal jobban esik, mint a szokásos kétmondatos levél… „ szia, mennyibe kerül?  Hány nap, míg megkapom? „

Mert aki megosztja velem a gondjait, az akaratlanul is megbízik bennem, és tudom hogy nem véletlenül ír nekem…

 

Mert történhet bármi…. elhagynak, kirúgnak, megcsalnak, átvernek, megaláznak, elveszítesz valakit… elveszíted a munkád, szétcsúszik az életed….vagy csak egyszerűen nem  találod a helyed a világban…. És még a tükörképedet is gyűlölöd…

Tudod magadról, hogy változtatni kell, össze kell szedned magad…

Hol is kezdjem?  Hát….. le kéne fogynom…..

Neki kezdesz… és semmi eredmény… sőt, ingerült vagy, ideges, és egyre jobban rágörcsölsz hogy nekem még ez sem sikerül….. És jön a bánatevés, és jönnek a kilók, és semmi sem változik csak egyre rosszabbul, érzed magad…

De ennek nem kell így lennie… elérhető (reális) célokat tűzz ki magad elé…

Alaposan készülj fel rá, ha kell, kérj segítséget…

Bizonyítsd be magadnak, hogy igenis meg tudod csinálni!  És miért is ne tudnád????

Ahogy jönnek az eredmények, másként fogod látni a világot… mert újra hinni fogsz magadban.  Olyan lökést tud adni… mosolyogva ébredni, büszkén nézegetni magad a tükörben… több percet gondolkozni azon hányas méretű ruhát vigyél be a próbafülkébe….

Büszke leszel, és magabiztosabb, a kisugárzásod miatt… akaratlanul is bevonzod majd a jó dolgokat…

 

Szóval, nem feladni… mert mindenkiben ott van a lehetőség.

 

Ha bármi kérdésed lenne, keress bizalommal, írj a harcom.blogger@gmail.com –ra .

 

 

2014 03 24 Tavasz van... Nem megy a fogyás?

0

 

Na.... ezt ne....  harcolunk...

2014 01 10 péntek

0

Na, az ötödik napon vagyok túl…

66,5 kg kezdtem…. És nem bírtam ki… tudom fontos, hogy csak hetente mérjük magunkat…

De ma ráállattam.. 66 kg vagyok, szóval 5 nap – 0,5 kg …

Nem egy nagy szám, de lesz ez még több is…

Csak vissza kell állnom a szokásos étrendemre.

Nagyon elszánt vagyok… hamarabb itt van a nyár, mint gondolnánk…

Jól viselem, igaz még nem brutál keményen nyomom, mert még szűkítem a gyomrom.

Nem szabad kapásból a nullára levinni a megszokott kalóriamennyiséget…

Egy hét alatt szép fokozatos kell csökkenteni. Aztán hamar megszokod, mert nem leszel éhes..

És sok erőt ad majd az amit a mérlegen látsz…( na meg majd idővel amit a tükörben)

Borzasztó jó érzés, amikor még véletlenül sem találod el a méretedet az üzletben… és csak olyan ruhákat viszel be ami nagy…és nagy… ááá … túl bő….

Megnézed, és 38 méret… és nagy…..

 

Étrend: saláta, csirke, zöldség-gyümölcs, túró, a szokásos menü

Csupa rost, fehérje, vitamin…és szeretem is.

Nem is vagyok éhes, de valamivel azért működni kell…

Csodálatos érzés hogy megint én uralom a testem..

Nem kis segítséggel (Genesis Sibutramine … )

Ha segítségre van szükséged, vagy kérdésed lenne, keress meg bizalommal.

Harcom.blogger@gmail.com

 

 

 

 

2014 Január 06 És elkezdem megint… Genesis Sibutramine

4

Boldog Új Évet Kívánok Nektek!!!!

 

Rég nem írtam nektek, de az hozzám küldött levelekre ( harcom.blogger@gmail.com)

Mindig válaszolok.

Nagyon sok hozzászólás érkezik, de kérlek titeket, hogy inkább e-mailt írjatok.

Sokkal jobban nyomon tudom követni, és gyorsabban is tudok válaszolni.

 

Megint elkezdődött egy újév.

Új remények, fogadalmak születtek….

Tudom, mert én is ezt teszem.

Ha változtatni akartok, még nem késő…..

Mert igenis meg lehet csinálni… és ez nem csak ígérgetés, mert annyi harcosra vagyok mérhetetlenül büszke…

Mert ha komolyan veszed, akkor, egy új élet veszi kezdetét….

Tudom milyen reménykedni, fogadalmakat tenni, - és azt is milyen elbukni-….

De tudnotok kell, hogy van segítség, és van más élet.

 

Bevallom, most én is nagyon elhagytam magam….

Lassan 8 hónapja nem szedek semmit, és megpróbáltam „normálisan „élni…

Boldog voltam, elfogadtam magam, és jól éreztem magam….

Aztán a nyárom meghalt az apám, megrogytam, és nem érdekelt semmi …

Nehéz volt összeszednem magam, sokszor gondoltam arra, hogy nem az a legfontosabb hány kiló vagyok…. De mégis…

Sikerült 66,5 kilóra felhíznom… szégyellem ezt bevallani nektek is.

Egyszerűen nem foglalkoztam magammal. 5-6 kiló csupán, és be kell vallanom mindig is tudtam, hogy könnyűszerrel leadom majd… mert tudom a titkot…

És most itt az idő, nem fogok meghátrálni, siránkozni tovább…

Ma kezdtem el. És ígérem 2-3 naponta beszámolok nektek…

Szokásos , és hatásos : ) Genesis Sibutramine 20 mg ….

És van valaki aki kezdené velem???

Ha bármi kérdésetek lenne , írjatok! ( harcom.blogger@gmail.com)

Harcra fel, és nyárra megint bomba nő leszek……