Sok levelet kapok, melyben megható őszintésséggel írtok magatokról, és kéritek a segítségemet, tanácsaimat.  Melyet ezúton is köszönök nektek.

Sokan szeretnétek megmenti a kapcsolatotokat azzal ,hogy rendbe hozzátok magatokat, lefogytok és úgy gondoljátok ez a megoldás. Persze sokan azt is mondják, hogy nem ez számít, mert ha valaki szereti a másikat az úgy szereti ahogy van, de azért gondoljuk csak végig.

A nagy szerelem szelíd szeretetté válik az idő múlásával, és ez törvényszerű, mennek az évek, és igen sajnos nem figyelünk annyira már magunkra… Jönnek a gyerekek, a munkahelyi stressz, és jönnek a kilók, szép csendben rakódnak ránk, észrevétlenül. Persze érezzük, hogy itt-ott nem stimmel valami, egy kis hurka, némi narancsbőr… és már kendő nélkül ki sem megyünk a strandra..

Aztán jönnek a megjegyzések, „jaj de megváltoztál” hmmmm, és párunk is beszól néha, ami jobban fáj mint bármi..” – Biztos ezt akarod felvenni? „ „- Olyan furcsán áll rajtad..” „ – Megasszonyosodtál” stb…

És elkezdjük magunkat iszonyúan érezni, csak állunk a tükör előtt, bambán, és nem értjük mi is történt velünk, a testünkkel. Elkezdünk undorodni magunktól, takargatjuk magunkat, de jó hogy ősz van, jöhetnek a kabátok, és a mindent eltakaró hosszú kardigánok. De az sem segít… hiszen azt is le kell venni. A szexhez semmi kedvünk, csak elfordulunk, szégyenlősek leszünk, és egyre jobban távolodunk a párunktól.

Igen, tudom, hogy sokan érzik ezt, de ha már ezt tudod, akkor elindultál valamerre, megvan az elhatározás csírája.. Hiszen ha lefogynál, megnőne az önbizalmad, visszatérne az életkedved, jobban éreznéd magad. És a párunk, ó a gyarló férfiak, oly büszkén sétálgatnának mellettünk, „igen ez az én párom” és ha látod ezt rajta… az piszok jó érzés.

Nem kell kocka has, sem kigyúrt bicepsz, nőnek maradni, nőiesen, lágy vonalakkal. Amit most betakarnak az undorító hurkák… a háj, amit próbálsz eltakarni, a narancsbőr.. és a melltartó is bevág a hónod alatt…

Itt az ősz, de jön a nyár, gyorsan megy az idő, határozd el magad… és vágj bele, hiszen csak egy életed van, rajtad múlik hogyan éled.

Minden este gondolj arra lefekvés előtt, hogy pár hónap és az új fürdőruhádban vonulsz végig a strandon, büszkén, magabiztosan. Minden egyes falat amit nem eszel meg , az segít ebben… hogy elérd a célod..

Nem szabad feladni, nem szabad arra gondolni, hogy ilyen vagyok és kész… nem, akard elbűvölni a párodat, akard, hogy büszke legyen rád, hogy úgy nézzen rád… és te, te is legyél büszke magadra…

De ezért is meg kell harcolni, hogy hogyan? Gondold végig, és ha segítség kell, akkor írj!  harcom.blogger@gamail.com Ne hagyd el magad…

Meg lehet csinálni, sőt meg is fogod csinálni!  Mindenkiben ott az erő, az elhatározás.