Sokáig nem írtam, de sajnos megvolt az oka.

Február vége óta csak ígéreteket kaptam, és mást nem.

Olyan sokszor ígérték, hogy jön, aztán mégse... Próbáltam mást keresni, kaptam is, de semmi…. magamon teszteltem…..de ezzel az erővel c - vitamint is szedhettem volna….

Nagyon nehéz beszerezni, ezt magam is jól tudom. Azt hogy mi volt az oka, hogy 2,5 hónapig nem lehetett hozzájutni... senki sem tudja.

Olyannyira el voltam keseredve, hogy törölni akartam mindent, a blogot is ... és mindent. Iszonyú sok levelet kaptam (százával) é egyszerűen nem tudtam mit írni...

Hitegetni senkit sem akartam, és az a borzasztó hogy nem is tudtam volna mit írni, „igen most ígérték,” pár nap múlva meg... „hát mégsem jött „.... Sajnálom... és ezt többször eljátszani nem lehet senkivel.

Tudom, hogy sokaknak szakadt meg a sikeres kúrája, és tanácstalan voltam…

Aztán mégiscsak tudtak hozni, én nem bízom senkiben, csak attól veszek, akitől eddig, bárki bármit is mond….

És végre megérkezett… olyan boldog voltam…. De tényleg , ( eszem jutott, amikor eltűnt a Reductil, a Slim-Trim…. És azokat soha többet nem lehet beszerezni…

De most jött !!!

Aztán amikor már megkaparintottam… láttam, hogy nincs a dobozokon hologram… kibontottam , az üvegen se. Na……. gyors telefon… Mi az oka?  Biztosítottak róla hogy ugyanaz, és a bizalom nálunk igen jól működik. Na de azért teszteltem magamon, és már az első két nap hozta az elvárt hatást.  „Öreg róka” vagyok már e-téren, szóval, most sem okozott csalódást!

Viszont ha valaki bizalmatlan, azt is meg tudom érteni, én is az vagyok. Ezért garantálom, hogy működik a szer!

Röviden ennyi, szóval, én mindig „betárazok” magamnak , mindig  van 2 dobozzal eldugva , de az sem tart örökké… most sem nyúltam hozzá, reménykedtem a csodában. És igazam lett .

Ha bármi kérdésetek lenne, írjatok!

És köszönöm a sok aggódó és bíztató levelet , emailban, ajánlott levélként, sms-ben, facebookon, messengeren… itt vagyok,  és küzdjünk!!!!

harcom.blogger@gmail.com