Sziasztok!

Sokan több levelet is írok nekem a harcom.blogger@gmail.com-ra , hogy nem kaptatok választ tőlem.  Mindekinek igyekszem válaszolni, igaz volt egy időszak amikor valóban nem írtam senkinek, de az azért volt mert nem tudtam volna mit írni.

Igyekeztem behozni a lemaradásomat , de az egy hónappal ezelötti levelekre már nem írtam választ, gondolván hogy már nem aktuális a dolg.. meg hát hogy néz ki már .. hogy ne haragudj hogy csak most írok...40 nap késéssel... De ha még aktuális .... Akkor írjatok!

Szóval azt szeretném kérni tőletek hogy  ha írtoknekem akkor legalább 3-5 napig legyetek türelmesek, mert munka és család mellett , néha írtó nehezéz... Ha 6 nap múlva sem érkezik válasz akkor keressetek meg újfent,  elképzelhető hogy megnyitottam a levelet , telefonról, tablettől, laptopról, de nem csillagoztam be , így hazatérve nem is írok rá választ.

Soha nem bántanék meg senkit azzal hogy nem válaszolok neki, akármilyen jellegű legyen a kérdése, csak a rohanás, és a időhiány az egyetlen ellenségem!

Szóval aki nem kap választ ....  egy hét után... írjom megint!

Itt vagyok... néha fáradt, néha szétszórt ... de itt ...