Az én harcom , magammal http://harcom.blogger.hu Küzdelem a kilókkal, az örök fogyókúrázó harca, aki mindent kipróbált. Önhányatástól az illegális fogyasztószerig. Most megint nagyon elszánt vagyok, tarts velem megosztom veled a küzdelmemet. hu Legyünk határozottak ! http://harcom.blogger.hu/2017/12/09/legyunk-hatarozottak Sziasztok!

Azomban az elmúlt hónapokban (elmúlt fél évben) azt tapasztalhattátok hogy nem írtam vissza.

Ennek számos oka volt az egyik hogy borzasztó sokat dolgozom, egyszerűen el vagyok havazva, a másik hogy - akinek nem igne ne vegye magára - nagyon sok meggondolatlan segítségkérés érkezett, vagyis , lelevelezem a vele a részleteket , sok kérdés sok válasz , stb... Igen megígérem hogy segítek, rohanok a postára, feladom, várok....

aztán hetek múlva jön vissza, - nem kereste - és egyéb indokkal.  Írok neki semmi, még válasz se.....

Ez sajnos olyan mértéket öltött hogy úgy gondoltam nem fogok ennyit bajlódni , vagyis nem csinálom tovább... túl sok időm és energiám ment rá , a meggondolatlan megkeresésekre.

Ez csalódás nekem, - hiszen - ti kerestek engem.

Viszont mégsem tehetem meg hogy cserbenhagyom azokat akik valóban komolyan gondolják.

Szóval az a kérésem lenne, csak akkor írj , ha tényleg komolyan gondolod.

 

 

 

 

]]>
Sat, 09 Dec 2017 09:36:22 +0100 23097_86795
Nekiugrani a karácsonynak.... http://harcom.blogger.hu/2016/12/11/nekiugrani-a-karacsonynak Kedves Harcostársaim!

Közeleg a karácsony, szilveszter....

Otthon, család, békesség, és a nagy lakomák ideje....

Igen, nagyon finomakat fogunk enni , és sokat,,,,,,,

szépen megigérjük magunknak, na most utoljára jól bekajálunk, aztán januártól meg indul az új  élet, egészségesen fogok élni,sportolok, lefogyok......

Ne egyétek túl magatokat a rosszullétig mert , januártól úgyis fogyókúrázni fogtok...

Azt is le kell adni...... szóval csak szép finoman módjával....

Én is töröm a fejem  , valami kíméletesebb , de mégis hagyomámyos karácsonyi menün.

Minden évben újítok valamit , és egyre jobb lesz.

És nem késő a bikinis képinket kitenni a hűtőre   : )

hátha akkor egy szelettel kevesebb beiglit fogunk enni, és már az is valami....

]]>
Sun, 11 Dec 2016 20:05:36 +0100 23097_85822
2016 November, még mindig itt vagyok.... http://harcom.blogger.hu/2016/11/10/2016-november-meg-mindig-itt-vagyok Sziasztok!   : )

Még mindig itt vagyok, igaz rég nem írtam, de a levelk jönnek szakadatlanul, és nagyon  igyekszem olvasni...megválaszolni őket.

Tudom sokan várjátok hogy minnél hamarbb válaszoljak, és tényleg igyekszem is.

Munka, család , háztartás mellett sajnos előfordul hogy csak hetente egyszer tudok kellő időt fordítani a levelitekre.  Mindenkitől elnézést kérek ezért!

Ha megnyitok egy egy levelet telefonról, sajnos előfordul hogy a következő alkalommal amikor végre neik tudok állni a leveleknek, átsiklok a megnyitott leveleken.

De tényleg próbálok rá odafigyelni ......

Tudom hogy mindenki gyorsan akar fogyni, és türelmetlen, én is az voltam !

De ha esetleg nem válaszolok 1 héten belül, akkor írjatok megint !

harcom.blogger@gmail.com

Mindenkinek válaszolok! Ha valakinek mégsem , az csak véletlen ....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

]]>
Thu, 10 Nov 2016 19:45:57 +0100 23097_85768
Sibutramine , büdöset ... ne .... http://harcom.blogger.hu/2015/07/31/sibutramine-budoset-ne Sziasztok!

 

Sok levelet kapok mostanában, hogy az internetről rendelt sibutramine…

 

Büdös…

 

többen jelezték, hogy ammónia, hidrogén , és egyéb meghatározatlan szagú bogyókat kapnak… Sajnos képet senki sem küldött, ( akinek van hasonló tapasztalata, legyen, szíves ossza meg velem)

Én személy szerint nem találkoztam vele, de nagyon kíváncsivá tett.

Mindenesetre, azt tanácsolom, ha valami büdös , az nem véletlen….

És ezúton kérek mindenkit, büdös bogyókat véletlenül se szedjen be!

 

Jó lenne, pontosan megtudni honnan jön ez a büdös cucc…

 

Ha valakinek van tapasztalata, írja meg nekem a harcom.blogger@gmail.com-ra.

 

Köszönöm

 

 

]]>
Fri, 31 Jul 2015 13:35:34 +0200 23097_84359
2015 Június _ Levelezés_ Válaszok http://harcom.blogger.hu/2015/06/07/2015-junius-levelezes-valaszok Sziasztok!

Sokan több levelet is írok nekem a harcom.blogger@gmail.com-ra , hogy nem kaptatok választ tőlem.  Mindekinek igyekszem válaszolni, igaz volt egy időszak amikor valóban nem írtam senkinek, de az azért volt mert nem tudtam volna mit írni.

Igyekeztem behozni a lemaradásomat , de az egy hónappal ezelötti levelekre már nem írtam választ, gondolván hogy már nem aktuális a dolg.. meg hát hogy néz ki már .. hogy ne haragudj hogy csak most írok...40 nap késéssel... De ha még aktuális .... Akkor írjatok!

Szóval azt szeretném kérni tőletek hogy  ha írtoknekem akkor legalább 3-5 napig legyetek türelmesek, mert munka és család mellett , néha írtó nehezéz... Ha 6 nap múlva sem érkezik válasz akkor keressetek meg újfent,  elképzelhető hogy megnyitottam a levelet , telefonról, tablettől, laptopról, de nem csillagoztam be , így hazatérve nem is írok rá választ.

Soha nem bántanék meg senkit azzal hogy nem válaszolok neki, akármilyen jellegű legyen a kérdése, csak a rohanás, és a időhiány az egyetlen ellenségem!

Szóval aki nem kap választ ....  egy hét után... írjom megint!

Itt vagyok... néha fáradt, néha szétszórt ... de itt ...

 

 

 

 

 

]]>
Sun, 07 Jun 2015 20:35:10 +0200 23097_84123
2015 Május 2,5 hónap Sibutramine kihagyás http://harcom.blogger.hu/2015/05/21/2015-majus-2-5-honap-sibutramine-kihagyas Sokáig nem írtam, de sajnos megvolt az oka.

Február vége óta csak ígéreteket kaptam, és mást nem.

Olyan sokszor ígérték, hogy jön, aztán mégse... Próbáltam mást keresni, kaptam is, de semmi…. magamon teszteltem…..de ezzel az erővel c - vitamint is szedhettem volna….

Nagyon nehéz beszerezni, ezt magam is jól tudom. Azt hogy mi volt az oka, hogy 2,5 hónapig nem lehetett hozzájutni... senki sem tudja.

Olyannyira el voltam keseredve, hogy törölni akartam mindent, a blogot is ... és mindent. Iszonyú sok levelet kaptam (százával) é egyszerűen nem tudtam mit írni...

Hitegetni senkit sem akartam, és az a borzasztó hogy nem is tudtam volna mit írni, „igen most ígérték,” pár nap múlva meg... „hát mégsem jött „.... Sajnálom... és ezt többször eljátszani nem lehet senkivel.

Tudom, hogy sokaknak szakadt meg a sikeres kúrája, és tanácstalan voltam…

Aztán mégiscsak tudtak hozni, én nem bízom senkiben, csak attól veszek, akitől eddig, bárki bármit is mond….

És végre megérkezett… olyan boldog voltam…. De tényleg , ( eszem jutott, amikor eltűnt a Reductil, a Slim-Trim…. És azokat soha többet nem lehet beszerezni…

De most jött !!!

Aztán amikor már megkaparintottam… láttam, hogy nincs a dobozokon hologram… kibontottam , az üvegen se. Na……. gyors telefon… Mi az oka?  Biztosítottak róla hogy ugyanaz, és a bizalom nálunk igen jól működik. Na de azért teszteltem magamon, és már az első két nap hozta az elvárt hatást.  „Öreg róka” vagyok már e-téren, szóval, most sem okozott csalódást!

Viszont ha valaki bizalmatlan, azt is meg tudom érteni, én is az vagyok. Ezért garantálom, hogy működik a szer!

Röviden ennyi, szóval, én mindig „betárazok” magamnak , mindig  van 2 dobozzal eldugva , de az sem tart örökké… most sem nyúltam hozzá, reménykedtem a csodában. És igazam lett .

Ha bármi kérdésetek lenne, írjatok!

És köszönöm a sok aggódó és bíztató levelet , emailban, ajánlott levélként, sms-ben, facebookon, messengeren… itt vagyok,  és küzdjünk!!!!

harcom.blogger@gmail.com

]]>
Thu, 21 May 2015 16:19:55 +0200 23097_84083
2015.01.13. Kedd ( 2. hét) 78,3 – 76,8 kg… - 1,5 kg! (…. Már csak 16,8 kg ) http://harcom.blogger.hu/2015/01/14/2015-01-13-kedd-2-het-78-3-76-8-kg-1-5-kg-mar-csak-16-8-kg És hogy rohan az idő már el is ment egy hét.. Itt volt az ideje az első mérésnek, mert ugye ezt már többször megírtam, nincs értelem naponta méregetnünk magunkat… Hetente csak 1 x és akkor jön majd a döbbenet és a következő hét már gyorsabban fog telni, mert nagyon fogod várni a következő mérést… és így tovább… Szerintem így gyorsabban megy el az idő…

Felhívtam Barbit , hogy mi a helyzet , ( persze többször is beszéltünk) de mosta mérés miatt hívtam…76,8 kg mondta… hmmm gyors számolás, az -1,5 kg… Nem is rossz , de azért lehetne jobb is… Mindent betartott, semmi szénhidrát, cukor, zsír.  Bizonyára érezte a hangomon, hogy kicsit azért csalódott vagyok, mert legalább -2 kilóra számította. „Hát tudod amúgy sem voltam túl jól,  főleg hogy leszakadd a derekam, mert megjött és eléggé görcsöltem az elmúlt napokban… „  „ –Miért nem ezzel kezdted? „kérdeztem… „hát akkor minden rendben, hiszen már magam is tapasztaltam, hogy menstruáció alatt legalább 2-3 kilóval mutat többet a mérleg, merthogy felpuffadunk, és a szervezetünk ilyenkor sokkal több vizet tart vissza… Ilyenkor nem is célszerű mérni magunkat nehogy csalódás legyen a vége, de a – 1,5 kiló is szép eredmény kezdésnek.. Na a jövő heti mérés majd tényleg a valós korrekt súlyt mutatja majd, mert akkor már vége lesz a hormonháborúnak… Amint ezeket elmondtam kicsit azért jobb kedve lett, valószínűleg ő is jobb eredményre számított, de akárhogy nézzük ez is szép eredmény!  Amúgy minden rendben, az alvással vannak csak gondjai, nehezebben alszik el, és korábban kel, de semmi fáradság. Ez még csak az első hét volt… sok van még hátra… de majd ha érezni fogja hogy lötyög rajta a szűk farmer…

Nem szabad türelmetlennek lenni, hiszen a hízáshoz is idő kell, a fogyáshoz is… és ha marad is a heti -1,5 kiló fogyás az is nagyon szép eredmény! Persze lesz majd több is, és a vége felé majd kevesebb is… de soha nem szabad feladni!  Tavaszig még nagyon sok időnk van! De már alig várom, hogy elmenjünk mennyasszonyi ruhákat próbálgatni ……. : )

És egy furcsa példa: ez lehet hogy fordítva kellett volna?

]]>
Wed, 14 Jan 2015 11:27:00 +0100 23097_83576
2015.01.06 Egy jó recept a kezdéshez... ( 1 ) http://harcom.blogger.hu/2015/01/06/2015-01-06-egy-jo-recept-a-kezdeshez-1 Sziasztok!

Sokan kérdezitek, hogy mit szoktam enni, és hogy mit ehettek….

Na és persze külön főzni a családnak... ehhhhhhh

Ezen túl igyekszem majd minden héten (azt nem ígérem, hogy minden nap…. valami jó saját készítésű receptet megosztani veletek)

Ez az egyik kedvenc salátám, mert gyors, olcsó, laktató, és édes, friss ropogós, a családban is mindenki imádja.

Saláta: Hozzávalók:

2-3 db kígyóuborka, 5 db alma, 3 dl tejföl, folyékony édesítőszer, csipet vegeta, 3 evőkanál majonéz ( ha lehet light )

Az uborkát meghámozom, lereszelem, besózóm, félreteszem. Almát meghámozom, lereszelem, ha nem szeretnéd, hogy megbarnuljon, friss citrom levével öntözd meg. Amíg ezek engedik a levüket : ) megcsinálom az öntetet. A tejfölt, majonézt, összekeverem. Használhattok joghurtot is, de csak jó minőségűt mert a vacak joghurttól „ vizes” lesz az egész.

Az uborkát olyan fél óráig állni hagyom, jó sok levet enged, és alaposan kinyomkodom kézzel. Aztán az almát is kinyomkodom és összekeverem a tejfölös majonézes cuccal. Folyékony édesítőszerrel édesítem, illetve vegetával kicsit megsózóm.  Kész.

Husi: Gyros

Csirkemell filé, felszeletelem, hosszában szép nagy szeletekre vágom. Egy tálba kicsi olívaolajat öntök, megforgatom benne a husikat és befűszerezem. Gyros fűszersó, és én szoktam használni húspuhító fűszersót is, amitől nagyon omlós lesz a hús, de vigyázat, mert az is só, el ne sózd a húst.  Majd dobozba teszem, a hűtőbe. Általában nagyobb adagot csinálok, mert 2-3 napig is eláll, a hűtőben bármikor előveheted és gyorsan süthetsz belőle egy két darabot. Meg mellé valamilyen gyors salátát…

Hús sütése:

Teflon edénybe dobod, és mindkét oldalát pirosra sütöd, nem fog kiszáradni!

Tálalás előtt felvágom csíkokra, mellédobom a salátát és kész. A család is nagyon szereti, nekik szoktam mellé hasábburgonyát is sütni. Illetve én még nagyon kedvelem a balzsamecet szószt, azzal megcsurgatom, ( édes de savanykás ízt ad, ezzel letudva a desszert is…)

Nem mindennapi kaja, nekünk diétázóknak, de mondjuk egy szombat –vagy vasárnap tökéletes ebéd lehet belőle, - a családnak is.

Csináltam képeket is, nem kinevetni : ))))


Ez a párom adagja....

Ez az enyém....

Itt láthatod a méretbeli különbséget.... is  ( fent az enyém, lejjebb a páromé)

]]>
Tue, 06 Jan 2015 13:08:19 +0100 23097_83454
2015. 01. 05. Hétfő . ( 1 hét) Barbi 78,3 kiló..... de 60 akar lenni ... http://harcom.blogger.hu/2015/01/06/2015-01-05-hetfo-1-het-barbi-78-3-kilo-de-60-akar-lenni Véletlen találkozás…

A karácsonyi nagy jövésmenésben, találkoztam az egyik unokatestvéremmel, aki most jött haza Londonból, persze a facebook-on tartottuk a kapcsolatot, néha irtunk csak egymásnak… Na de nem ez a lényeg… Elsőként olyan ismerősnek tűnt. Mindig nagyon szép nőnek tartottam, de most valahogy eltorzult az arca.. Felpüffedt, és amikor meglátott csak nézett engem, és felállt az asztaltól, valószínűleg látta rajtam a döbbenetet… hatalmas combok.. hatalmas fenék. legalább 15 kilót felszedett… Átölelt és hát én is nagyon zavarban voltam.

Ő pedig el volt ámulva milyen jól nézek ki…. zavarom csak fokozódott… annyira kínos volt próbáltam nem rá nézni hogy ne lássa rajtam a döbbenetet. Láttam a szemében, hogy kezdi rosszul érezni magát. Valamivel alacsonyabb nálam, de fiatalabb 3 évvel, és kb. úgy nézett ki mint egy lestrapált családanya aki három gyereket szült, és teljesen elhagyta magát.

Leültünk egymás mellé kicsit, és mesélte, hogy hazaköltözik, végleg, a barátja, akivel együtt volt kint megkérte a kezét és májusban esküvő lesz. Aztán persze megkérdezte, hogy mit sportolok, hogy ilyen jól nézek ki.. Mondtam neki hogy jelenleg semmit… megint döbbenet, merthogy ő ismer engem egész kicsi korunk óta és hát… mindig én voltam a kis dagat…

Pár nap múlva eljöttek hozzánk a barátjával, és akkor már tudtam, hogy miről lesz szó. Segítenem kell neki, nincs mese. Leültünk és elmeséltem neki a történetemet és megígértem, hogy mindenben a segítségére leszek. És látni a reményt a szemében… Úgy de úgy nézett rám… Már akkor hálás volt. És szó mi szó most kicsit azért ideges is vagyok, mert úgy érzem most rajtam a felelősség.

Megbeszéltük, hogy 2015.01.05.-én hétfőn kezdi a kúrát és én is vele, (nekem most csak 5 kilóm van, neki 18,3 kiló!!!

163 cm magas és 78,3 kiló. nagyon megijedt, amikor ráparancsoltam a mérlegre… És amikor mondtam neki hogy 18  kiló… ennyit kel fogynia.  De én is leadtam 17 kilót… szóval igenis meg lehet csinálni!!!!  Azért nagyon várom már hogy elkezdjük, mert látni akarom rajta az a boldogságot amit én is átéltem…

Hétfőn kezdünk, és hetente beszámolok róla hogy hogyan haladunk. Majd megpróbálom rávenni hogy csináljunk képeket, de a blogról nem tud ,  szóval majd idővel elmesélem neki és  talán engedi majd hogy a képeket megosszam veletek is.

Hetente csak egyszer mérjük magunkat, és megírom nektek hogyan haladunk.

Ha valaki csatlakozna, vagy segítségre lenne szüksége írjon…  harcom.blogger@gmail.com

 

 

 

 

]]>
Tue, 06 Jan 2015 13:01:24 +0100 23097_83453
2015 Kezdődnek a fogadalmak…. Lefogyok…. http://harcom.blogger.hu/2015/01/03/2015-kezdodnek-a-fogadalmak-lefogyok  

Sziasztok!

Mindenkinek Nagyon Boldog és SIKEREKBEN gazdag Új esztendőt Kívánok!

 

Eljött az újév –megint- és hát túléltük a karácsonyt… evés-ivás- evés-ivás…. Jövés-menés… család, barátok, vásárlás ezerrel, és persze evés.  Akárhol is jártam mindenhol a családban, állandóan csak tömni akartak.. Ismerős? Ugye? És csak kínálnak… összeszorított foggal nézed a csábos falatokat… és a mosolyod szinte vicsorgásba torzul.. és szegény , nagymama, keresztanyu, unokatestvér , csak néz riadtan és te nem akarod megbántani és persze hogy mindenhol végigeszed a repertoárt..

Ez van, néha fel kell áldoznunk magunkat a család oltárán. Aztán jön a lelkiismeret furdalás, hogy megint mennyit ettünk össze vissza…. pedig.. ha nem tettük volna, akkor egy számunkra fontos családtagot bántunk meg… szóval nem kell ezen rágódni, túl vagyunk rajta…

És jöhetnek a fogadalmak… és nem csak a karácsony és az újév miatt. Ha már érzed hogy valami nincs rendben és ezen változtatni akarsz akkor elindultál valamerre. De ezt az utat végig kell járni  ,ez a legnehezebb… Most hideg van, de gyorsan itt lesz a nyár, gyorsabban mint gondolnád… ehhh, és akkor mennyire bánni fogod hogy nem volt elég erőd…

De én tudom hogy lesz erőd!!!!!!

Harcra fel!!!!

]]>
Sat, 03 Jan 2015 13:19:24 +0100 23097_83436